More

  RECENTE POSTS

  liveblog: Slotdebat Gemeenteraadsverkiezingen 2018

  Morgen is het weer zo ver, dan gaan we (als het goed is) met z’n allen onze stem uitbrengen voor de gemeenteraadsverkiezingen 2018.

  Het slotdebat wordt gevoerd door de fractievoorzitters van de landelijke partijen, terwijl het er naar uit ziet dat juist lokale partijen er deze keer met de winst vandaar gaan. In ieder geval kan je het debat op NPO1 volgens en hier bij de NOS. Hieronder gaan wij onze gal spuwen over het debat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Monade
  20/03/2018 - 20:41 20:41

  Het ene stoplicht springt op rood, het andere op groen en nog is er in Enschede geen hol te doen.

  Hey! Hey! Hey! Mag ik even genieten van dit brand- en vuurwerkvrije genietmomentje, ja?

  /Enschede gaat voor PVV & SP. (Huilt)

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Monade
  20/03/2018 - 21:02 21:02

  Nazi’s en dieven. Oh.

  Bismarck
  21/03/2018 - 09:05 09:05

  De afschaffing van de dividendbelasting is ook gewoon lakeiengedrag van het huidige kabinet naar het grootkapitaal (en dat zijn de echte dieven Flep!), maar net als de meeste onderwerpen die langskwamen, heeft het heel weinig met de gemeenteraadsverkiezingen te maken. Mij is überhaupt niet duidelijk waarom op de avond voor de lokale verkiezingen er een debat moet zijn tussen landelijke politici, die het heel voorspelbaar over landelijke issues gaan hebben. Is dit soms een onderlinge afspraak van de landelijke partijen om gezamenlijk nog een poging te doen om kiezers van de lokale partijen af te snoepen?

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Bismarck
  21/03/2018 - 10:19 10:19

  Dit zaten we ons ook de hele avond af te vragen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  21/03/2018 - 11:05 11:05

  Ik heb voor volgend jaar een beter idee.
  In plaats van landelijke kopstukken nodig je je alle kandidaten uit in een groot voetbalstadion. Het zijn er ruim 53.000 en die komen vast niet allemaal, maar het is wel lekker vol.
  In het midden een 10 bij 10 meter podium met spotlights erop gericht. Verder veel camera’s en microfoons.
  En dan gewoon een paar uur ongeregisseerd los laten gaan.
  Wie pakt zijn moment voor de camera?
  Het wordt hoe dan ook dringen en voor een plekje op het podium zul je samen moeten werken. Ik ben benieuwd of dat dan via partijlijnen gaat of dat de kandidaten van pakweg gemeente Venlo, zich al knokkend een weg naar het midden banen. Natuurlijk gaan de kaalkopjes van de PVV scoren. Die hebben het hoogste testosterongehalte en ervaring met straatvechten. Maar in het Groen Links kamp zitten vast nog wel wat ex-krakers om daar tegengas aan te bieden.
  Om de boel niet uit de hand te laten lopen zou je wel vooraf moeten fouilleren. Alle PVVers de boksbeugel inleveren en de CDAers hun hooivork.

  OK, misschien toch iets te chaotisch. Zet Martijn Krabbe maar in het midden om e.e.a. in goede banen te leiden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Reet
  21/03/2018 - 12:12 12:12

  Ja, ik dacht ik post het maar even. Dan ligt het in ieder geval op de internets vast dat IK het verzonnen heb. Anders gaat die De Mol weer met het format aan de haal.

  Ik weet nog goed dat ik een jaar of tien geleden op een feestje opperde dat het wel lollig zou zijn om geestelijk gehandicapten op een podium te laten zingen terwijl er BN-ers met hun rug naar het podium toe ze af zouden zeiken. De gehandicapten vertelde je vooraf dat als ze goed hun best zouden doen er een BN-er zich om zou draaien en ze de volgende keer terug mochten komen om tegen andere gehandicapten om het hardst te kwijlen. Uiteindelijk konden ze zelfs een auto winnen en een uitbuitcontract.
  Janken natuurlijk als ze afgeserveerd werden. Pracht-TV.
  Men vond het een belachelijk idee en ik heb het maar laten zitten, maar een van m’n kennissen is er kennelijk toch mee aan de haal gegaan. Ben er nooit achter gekomen wie uiteindelijk de mol was.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN