More

  RECENTE POSTS

  Liefde godverdomme!

  Jawel, het is Valentijnsdag. En omdat TNT Post, of hoe heten ze vandaag, deze dag heeft uitgeroepen tot de dag waarop je de liefde verklaart, doen wij dat vanuit de bunker ook.

  Ik hou van je, jij witte sokken in sandalendragende vrouw. Ik hou ook van jou, jij Crocsdragende man. Ik hou van foute witte leggings met dikke wijven erin. Ik hou van dunne wijven. Ik hou van mannen, vrouwen en stampen op kleine huisdieren. Ik hou van Patricia Paay die haar bek laat volpissen. Ik hou van Georgina Verbaan, omdat, omdat, nou ja, omdat ze Georgina Verbaan is. Ik hou van Reet, ik hou van Terra, ik hou zelfs van die hippie met zijn banjo. En van zijn banjo. Ik hou van iedereen! Trump? Hou ik van. Greet? Ook! Peter Kwint van de SP? Daar hou ik zelfs een beetje meer van, want die metal dude voelt zo zacht.

  Vandaag is de dag der liefde.. Of, nou ja, vandaag is de dag dat je dat commercieel moet uitventen. Wij in de bunker houden van commerciële liefde! Er is een reden dat ELKE redacteur een platina card heeft voor Pornhub (Ook Terra, dus leg de broek maar vast op de enkels, je weet dat je het wilt).

  Dit is enorm NIET Taart en enorm WEL Terra.. Geef toe, onze bunker is beter dan de jouwe.

  Ik hou van je, jij reaguurder die niet reaguurt maar lurkt. Ik hou van lurken. Ik slinger Pornhub nu wéér aan wegens die voorgaande zin.

  Ik hou van mensen, van natuur, van kip (al dan niet lopend), ik hou van varken, van vlees, van fruit en van groente. Ik hou van BBQ en kebab, van citroen en van Bert Brussen. Ik hou van lezen, hobbies en slingers.

  Ik hou van clowns, Nickelback en Bono. Ik hou van de bunker, uilen en had ik al gezegd dat ik van Terra en Reet hou?

  “Liefde”

  Ik hou van iedereen. Ik hou echter niet van ansichtkaarten of bloemen. Ik lig tenslotte niet dood te gaan aan kanker of een SOA. Dus sterf in vuur met je kaartje. Laat me nou gewoon met rust. Je lieve woordjes, je etentje, het stelt niks voor. Trump is nog steeds president en morgen ben je me weer vergeten. Liefde is niet 14 februari. Liefde is een fatale aandoening, ongeneeslijk en pijnlijk. Daarom hou ik ervan.

  Me, and you, and you, and me… Wanna fuck?

  Ik heb in deze post vaker het woord ‘ik’ gebruikt dan sommige bloggers in hun gehele oeuvre. Zo rol ik.

  Hartjes,

  Taart

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  13/02/2017 - 15:32 15:32

  Hartjes terug, middels een reeks donuts aan elkaar geregen als een ketting en hier in de bunker opgehangen. De donuts mogen opgegeten worden trouwens. Ik heb ook nog een sixpackje Us Heit en een sûkerbôle daar in de archiefkast gelegd.

  bla
  bla
  Antwoord aan  Terra Incognito
  14/02/2017 - 08:38 08:38

  je hoeft zn hartjes niet? jammer hoor.. had een mooie dag kunnen zijn..

  Puh!
  Redacteur
  14/02/2017 - 11:07 11:07
  Bas Taart
  Bas Taart
  Gast
  Antwoord aan  Puh!
  14/02/2017 - 18:47 18:47

  Ik wil deze drie keer plussen, Puh.. Ik mis onze uil.

  Arduenn 
  15/02/2017 - 07:59 07:59

  Welke jan-doedel noemt zijn brieven- en pakketbezorgingsdienst dan ook Tri-Nitro-Tolueen in deze licht-ontvlambare tijden?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN