More

  RECENTE POSTS

  Leentjebuur RC Docu: De Impact van Star Wars

  Nog maar vier nachtjes slapen en dan zit uw aller Jake om 10 uur in de morgen Star Wars: The Force Awakens te kijken. Als u niet weet wie of wat dat is heeft u niet alleen onder een steen geleefd maar wil ik u ook niet kennen. Star Wars heerst.

  Daar waar wij af en toe de drek vissen uit het putje bij de Roze Boeren knippen wij nu eens het gras van de Andere Groene Buren: Flabber. Flabber was vroeger vooral een bier en tietenblog en hing van superlatieven aan elkaar. Vet, Cool en meer van dat soort nieuwerwetse strapatsen. Waar Ons De Mensen nog stevige kwinkslagen bedachten in onze hoogtijdagen, was Flabber vooral gericht op de puisterige pubers. Kleine jongens worden groot en ze doen kennelijk iets goed want ze zijn er net als wij nog steeds. Kwalitatief is het ook allemaal een stuk beter geworden daar en daarom jatten wij nu even schaamteloos hun heersdocumentaire over Star Wars. Enige storende daarin is die hipster die met zijn muil vol zit te praten. Waarschijnlijk die enige recalcitrante puber die nog vanwege de Flabber-statuten (Artikel 1, lid 4) in dienst moet zijn maar voor de rest een puik stukje liefdewerk over de Meest Heersende Sci Fi Ooit: (die superlatieven zijn ook besmettelijk) Star Wars.
  Alleen voor Pakkende Korte Titels mogen ze rustig eens bij ons komen shoppen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  11/12/2015 - 14:11 14:11

  Jaja, Star Wars… wie is er niet groot mee geworden? Vooral jeugdigen in de leeftijdsklasse tussen Sesamstraat en Internetpron in kregen er een blijvende tik van mee.
  Maar dat iets heerst betekent natuurlijk niet dat je als volwassene 80% van je vrije tijd als Han Solo verkleed moet gaat (Tenzij je vreselijk geilt op een Princes Lea uit je LARP clubje… dan mag het). Er was een tijd dat “the force” kwa grootte de derde religie in de VS was (maar daar zijn ze ook wel erg goedgelovig natuurlijk).
  Ik denk dat iedereen die als kind Episode IV gezien heeft nu wel naar in de rij voor VII zal staan.
  Zie je in de bios, Jake.

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  14/12/2015 - 21:20 21:20

  Ik snap nooit zo goed waarom je voor dit soort dingen in de rij zou moeten staan of gaan liggen. Je kunt hiervoor toch gewoon een kaartje kopen op internet? Gewoon geplaceerd, met een stoelnummertje, dat heb ik tenminste ook gedaan. Dus als de kutreclames voorbij zijn kom ik ook even naar mijn stoeltje gerold…

  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  Snorlax - altijd te laat met reageren...
  14/12/2015 - 21:42 21:42

  Ik heb het afgekeken. Vraag me niet waarom.
  Het is jammer dat The Phantom Menace niet ter sprake is gekomen geloof ik, daar had ik deze onbenullen wel eens hun mening over willen horen spuien…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN