More

  RECENTE POSTS

  LATEN WE MARK VERSTEEGEN VERBIEDEN

  MARK VERSTEEGEN, WIE? MARK VERSTEEGEN, DOET IETS MET COMMUNICATIE BIJ VOORMALIG RELEVANTE TELECOM AANBIEDER KPN. MARK VERSTEEGEN IS NAAST EEN ENORME DIKKE GRIJNSNEK OOK IEMAND MET EEN LOEPZUIVER GEVOEL VOOR MENING.

  WANT MARK VERSTEEGEN HEEFT DE OPLOSSING. NIET COMPLEET GESTOORDE RANDDEBIELEN ZOALS ER EEN GISTEREN IN NICE MET EEN VRACHTWAGEN OP MENSEN INREED EN TIENTALLEN MEE DE DOOD IN SLEURDE ZIJN HET PROBLEEM ALDUS MARK VERSTEEGEN. MAAR GAMES. SPELLETJES. OP EEN COMPUTER. GAMES ZOALS GRAND THEFT AUTO V.

  Screen Shot 2016-07-15 at 09.11.13

  WANT DAARIN KAN JE OOK MET EEN VRACHTWAGEN OP MENSEN INRIJDEN. EN DAT VIND MARK VERSTEEGEN ENORM NIET KUNNEN. DAT MOETEN WE NIET WILLEN MET Z’N ALLEN. MAAR HET VERBIEDEN VAN GAMES IS NIET GENOEG. WIJ VAN JOUW RETECOOL WETEN NOG WEL MEER DINGEN DIE WE MOETEN VERBIEDEN OMDAT ZE MENSEN OP VERKEERDE IDEEËN KUNNEN BRENGEN EN AANKUNNEN ZETTEN TOT MASSAMOORD. DINGEN ZOALS BIJBELS, BIJVOORBEELD. DE TOPPERS. LAUW BIER VAN HEINEKEN. ENFIN, U SNAPT HET VAST WEL. MARK VERSTEEGEN (NSFW) IS EEN APERTE ZAK HOOI EN WE HOPEN DAT HIJ BINNENKORT ZICHZELF VERBIEDT. OF MOBIELTJES VAN KPN. WANT MET EEN BEETJE KNUTSELEN EN YOUTUBE FILMPIES KIJKEN OP DAT DEKSELSE INTERNET (OOK VERBIEDEN!!!EINS!111!!) KLUS JE DAAR ZONDER AL TE VEEL MOEITE EEN MOOIE BERNBOM VAN (HOI AIVD!).

  GELUKKIG BEGINT MARK VERSTEEGEN NU AL EEN BEETJE TERUG TE KRABBELEN EN HEEFT IE Z’N TWEET AL WEER KEURIG VERWIJDERD. WANT NIET ALLE GAMES ZIJN SLECHT EN FOEI, ALLEEN DE GAMES DIE MENSEN OP STOMME IDEEËN BRENGEN. WE HOUDEN WEL VAN EEN BEETJE NANCE OP Z’N TIJD, MAAR VOORLOPIG BLIJFT MARK VERSTEEGEN GEWOON EEN ENORME DUFLUL.

  MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  15/07/2016 - 10:20 10:20

  http://i.imgur.com/e3Sc2df.png
  ONE OF THESE FOSSILS IS DARK AND CURLY

  Ome Mc
  Lid
  15/07/2016 - 10:30 10:30

  TRAP ER NIET IN!!!!14!

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  15/07/2016 - 11:15 11:15

  Ik denk dat er onder de mensenmassa in Nice honderden GTA spelers zaten.
  Die hebben geleerd wanneer het lastig is iemand aan te rijden; nl. als je een klein steegje of een portiek inrent. Dat konden ze gisteren in de praktijk brengen. GTA heeft dus wellicht honderden levens gered.
  /exact dezelfde redenatie als die van Versteegen. Je kunt ze zo tegen elkaar wegstrepen.

  horrorneefje
  Lid
  15/07/2016 - 17:10 17:10

  Farmville: gaan mensen illegaal wiet van verbouwen. Van schaken ga je misschien wel Willem-Alexander proberen om te duwen. Je weet maar nooit. neem nou Dr. Bibber: straks doet iedereen zelf die blindedarmoperatie. Kan toch niet? En Pokemon-Go spelers moet je bij je huisdieren weghouden, anders ben je ze zo kwijt. Yep.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN