More

  RECENTE POSTS

  Lang leve het minder minder minderheidskabinet

  Hoei! Nadat eerder vandaag bekend werd dat Jacques Monasch niet meer meedoet aan de lijsttrekkerverkiezingen van de PvdA, heeft hij nu aangekondigd met pensioen te gaan (kan niet, hij is pas 62) z’n zetel terug te geven zijn lidmaatschap van de PvdA op te zeggen. Hij blijft wel kamerlid, maar van de PvdA zegt hij basically: fuck deze makita. Zoek het anders lekker uit met je dictatoriale mentaliteit en ga ergens in een bananenrepubliek doen alsof dit democratie is.

  Hij zou er wellicht een punt mee kunnen hebben, ware het natuurlijk niet dat hij al ruim 6 jaar in de tweede kamer zit. Dus ga nou niet lopen doen alsof het in ene een principiële kwestie is, je weet best dat je in de fractie niet anders bent dan stemvee dat gewoon z’n mond moet houden. Als je dat niet doet, krijg je conflicten binnen de Partij van de Amenzeggers. Waarvan akte.

  Maar met de zetelroof van Monasch is het aantal volksvertegenwoordigers met een PvdA-achtergrond gestegen en daarmee vervalt de meerderheidscoalitie van kabinet Mark “mijn plan (dat blijkbaar is om de eindstreep ooit met een kabinet te halen) is ambitieus” Rutte II. Crisis natuurlijk. Mark zal zelf nog wel even niet reageren want die zit momenteel in Gent. Hij lacht blijkbaar. Nog wel.

  rutte-in-gent
  “Wat er ook gebeurt, altijd blijven lachen” ~ Bassie. En Mark Rutte, blijkbaar.

  Vanuit #teamdoorknokken, zoals Diederik Samsom zich tegenwoordig op twitter pleegt te noemen, is ook nog geen reactie gekomen. Maar goed, die was gisteren dan ook aan het doorknokken in Twente. Dan weet je het wel.

  “Misschien dat ze me in Twente nog geloven.”

  Zelfs de Grote Roerganger heeft nog niets gevats bedacht om te tweeten. En dat terwijl hij normaal toch triomfantelijk zou tweeten. Maar goed, Wilders schijnt sowieso inspiratieproblemen te hebben, gezien zijn nieuwste slogan.

  Dus het wachten is nog even op de paniekstorm en de damage control die je weet dat gaat komen. Alvast voorspellen wie welke reactie gaat geven? Jazeker, dat kan in de comments.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  07/11/2016 - 19:46 19:46

  De PvdA: Het klinkt allemaal als het ontsnappende gas uit een rottend lijk…

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  07/11/2016 - 22:31 22:31

  Omdat de kamerleden bij de PvdA wegkruipen, hoor je niet dat de VVD leden lekt.

  /Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie lacht het schoonst in ons land? Whahahaha….

  MadDieu, drukt zijn snor
  07/11/2016 - 22:29 22:29

  Nu snap ik Geert’s fetisj voor blond.

  Bismarck
  07/11/2016 - 23:30 23:30

  met pensioen te gaan (kan niet, hij is pas 62)
  Het is dat Monasch pas 54 is, anders praatte je hier onzin. Monasch zou met zijn staat van dienst op pensioen kunnen vlak voor zijn 57e.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  08/11/2016 - 17:19 17:19

  Het is tactiek! De PvdA splitst zich op in 10 kleine partijtjes die bij de verkiezingen allemaal met een eigen, ander programma komen. Heeft iedereen de ideale kandidaat om op te stemmen.
  De huidige PvdA blijft ook gewoon bestaan voor bejaarde arbeiders die de ‘polletiek’ allemaal niet mee zo gevolgd hebben de laatste 20 jaar maar toch hun kruisje komen zetten.Het zou dan wel fantastisch zijn als de lijsttrekker Den Uyl heette.
  Na de verkiezingen tellen ze alle zetels weer bij elkaar op en hopen er het beste van.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN