More

  RECENTE POSTS

  Lachen om stuntelende robots

  Skynet is nog lang niet self-aware. En als ze dat vóór 29 augustus nog moet worden, dan mag ze wel heel erg haar best doen. Want als we op de prestaties van dit stelletje stuntelende robots, die tijdens de onlangs gehouden DERPA Robotics Challenge acte de presence gaven, moeten afgaan, is de mate van self-awareness dusdanig afwezig, dat er nog heel wat nulletjes, eentjes en boutjes en moertjes op een rijtje gezet moeten worden om de mensheid binnen niet afzienbare tijd uit te roeien. Dat. Of ze zijn al zó ver dat ze gewoon op de avond voorafgaand aan de wedstrijd, met z’n allen de kroeg in zijn gegaan om knetterlam te worden. Want die kennelijke staat waarin de mens kan verkeren beheersen ze zoals u in onderstaande video kunt zien perfect! Oh en als u uitgelachen bent, kunt u nog even hier klikken en toch weer gaan huiveren, want dat waren de 5 besten. En die konden wel wat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  10/06/2015 - 16:32 16:32

  Wel wat ja, namelijk twee minuten doen over uit een auto stappen. En dat was de winnaar. Ik denk dat die termijn van 29 augustus (1997!) niet gehaald gaat worden, qua robot apocalyps by Terminators.

  Weirdoinventor
  Lid
  12/06/2015 - 17:40 17:40

  Het is dan ook eigenlijk een raar doel, mensachtige robots bouwen. We hebben namelijk vrij weinig behoefte aan meer mensachtige dingesen, daar hebben we er al miljarden van. Het is misschien veel interessanter om toepassingen te verzinnen waarvoor mensen niet geschikt zijn, zie de big dog familie, de google auto en de vliegende drones.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN