More

  RECENTE POSTS

  Kwajongensstreek in je broekje

  Soms zijn er van die berichten die je echt even bij de lurven grijpen. Zoals het bericht over de 3-jarige Sem die een brandwond van 12 centimeter in doorsnee op z’n reet kreeg. Oorzaak? Waarschijnlijk lijmverwijderaar. Op een glijbaan.

  We weten niet wie of waarom, maar de vader vermoedt ‘hangjongeren’. Hij heeft het over een kwajongensstreek en denkt niet dat iemand moedwillig een 3-jarige heeft willen verwonden. Noem ons maar ouderwets, maar een quajongensstreek is portemonneetjetrek, belletjetrekken, iets met besjes en een PVC-pijp of enveloppen met iets vies door de brievenbus doen. Het is in ieder geval niet compleet zonder acht te slaan op de consequenties gevaarlijke chemicalien op een glijbaan smeren.

  Het is de truttige kleinschaligheid van denken die er al van jongs af aan in geramd wordt die deze vader doet zeggen dat het ernstig verwonden van de 3 jarige vrucht van zijn lendenen een kwajongensstreek is. Natuurlijk is wat Sem is overkomen schrijnend (haha) maar het automagisch downplayen van dit soort strapatsen naar ‘kwajongensstreken’ is bijna even zo schokkend. Kennelijk is er geen AZC in de buurt van de speelplaats waar deze glijbaan staat, anders hadden er nu duizenden bezorgde burgers met fakkels gestaan om Sem en zijn vrindjes en dinnetjes te hoeden voor een volgende aanslag op hun lelie blanke huidjes.

  Misschien kunnen we gewoon het beste hopen dat de daders van deze “streek” bij het smeren van dit brandende goedje een flinke scheut lijmverwijderaar in hun broek gemorst hebben. Met je kwajongensstreek.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Vilmer Ramone
  25/01/2016 - 18:06 18:06

  Nee, de hangjongeren hadden superlijm op de glijbaan gesmeerd, vervolgens heeft een Syrische vluchteling dapper geprobeerd om dat te verwijderen. Helaas is er wat van dat goedje achtergebleven op de glijbaan. /jeweetog

  Heiner
  Heiner
  25/01/2016 - 23:36 23:36

  Ik vraag me altijd meteen af waar een zulk verstandelijk beperkten wonen die zoiets flikken, blijkt ‘t Zwaag N-H te zijn…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN