More

  RECENTE POSTS

  Kutweer. We zijn alles kwijt.

  De dupe. Dat zijn we. Kijk dan, die regen! Meer vlees dat in de vrieskist past en verregende zakken houtskool vormen de trieste aanblik van wat een heerlijk relaxte maandagavond had moeten worden.

  Wat nu al de legendarische barbecue van de tweede week van November had moeten worden draait uit op een drama. We zagen het bij Piet Paulusma. Het regent, en niet zo’n beetje ook. Verschrikkelijk. We zitten hier stijf van de stress. €1400 aan vlees, bier en kolen en dan nog de huur van het verwarmde buitenzwembad allemaal -plons!- in het water gevallen. We missen onze welverdiende barbecue én kunnen fluiten naar de €14 die we aan een Griekse website hebben betaald om mooi weer te verzekeren. Schijnt dat als er mogelijk regen voorspeld is, de voorwaarden van de BBQ-verzekering een annulering niet dekken. Kortom: WE ZIJN ALLES KWIJT HOE MOET DIT NOU VERDER!?!?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  09/11/2015 - 20:52 20:52

  Ja leuk. De Telegraaf trekt zeer waarschijnlijk op hun eigenste welbekende manier een kwoot gruwelijk uit het verbandje, zet die kop even lekker vet aan en nou gaan we op de sosjale mediaas weer even heel sosjaal wat mensen schandpalen want een zooi dooie Russen plus hongernegers, ebola, IS en nog wat ongein in Palestina enzo.
  Ja er is altijd wel iets ergers te bedenken maar dat schandpalen laat ik maar even over aan mensen die zelf nooit klagen. Iets met hij die zonder zonde is.

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  10/11/2015 - 03:18 03:18

  Als je je laat interviewen door een ‘journalist’ van De Telegraaf, dan verdien je alle hoon die je ten dele komt.

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  10/11/2015 - 09:25 09:25

  Dat was inderdaad een heel vies stukje “journalistiek”, maar kinderen die zwaargewond volgespoten met medicijnen zitten en denken dat ze familie aan de lijn hebben, kun je dat toch iets minder makkelijk kwalijk nemen.

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  10/11/2015 - 11:09 11:09

  Qua tactiek hanteer jij Telegraafesque methodes. Kun je trots op zijn.

  teringbibber
  Lid
  11/11/2015 - 00:16 00:16

  IS hier dan eindelijk het moment daar dat de reclames interessanter zijn dan de posts op mijn ooit-zo-geliefde RC?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN