More

  RECENTE POSTS

  Kroegpraat van Mark Rutte

  Rutte wil dat de grens tussen Turkije en Griekenland dicht gaat. Alle kranten nemen dat kritiekloos als nieuws over, zonder daarbij te vermelden dat die grens al sinds 2012 potdicht is. Volgens de Telegraaf is het “ferme asieltaal“, maar in feite uit Rutte gewoon kroegpraat.

  Bovendien liegt Rutte. Hij zegt dat er nog steeds tienduizenden vluchtelingen aankomen, maar die stroom is al gedaald van 4500 mensen per dag, naar ongeveer 600 per dag. Dat zeg ik niet, dat zegt het rechtse Elsevier.

  Zo ziet de Turks-Griekse grens er uit. Dat is de reden dat de vluchtelingen met bootjes over zee komen. Wat moet Griekenland doen, als financieel ontwikkelingsland, als Veiligheidsraadvergaderingsland? Een hek langs al hun toeristenstranden? Hoe ver moet je gaan voordat vluchten niet meer kan?

  Ze komen overigens niet met het vliegtuig, omdat je voor dat vervoersmiddel al in het bezit moet zijn van een visum. Zo’n visum kun je wel legaal krijgen als je over land of over zee aankomt. Rutte kan zich hier in gaan lezen, gewoon op wikipedia. Of spreekt hij geen Engels?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Poligraf Poligrafovich Sharikov
  28/11/2015 - 15:28 15:28

  Als ik Alexis Tsipras was zou ik vanaf nu elke Turkse F16 die het Griekse luchtruim binnenvloog uit de lucht knallen. Ja, sorry man, regels zijn regels, weet je. En van Mark Rutte moest de grens dicht, dus. Groeten aan Poetin verder.

  trackback
  29/11/2015 - 11:49 11:49

  […] zij vanmiddag in Brussel afspraken kunnen maken over de grens tussen Turkije en Griekenland, zie hier een artikel over de nonsens hiervan, zolang een Erdogan of Poetin op het pluche blijft zitten zie […]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN