More

  RECENTE POSTS

  Kneuzu definitief de weg kwijt

  DENK: de partij die vooral bekend is geworden door hun rare strapatsen nadat ze zich van de PvdA (ook al zo’n fijne club) hadden afgesplitst heeft weer beet in verkiezingstijd. Want boude kreten gooien en daar aandacht voor krijgen is het spelletje. Welaan, Kuzu: het is je weer gelukt!

  In hun Facebook live stream beweerde Kuzu met droge ogen dat artsen allochtone medelanders eerder laten sterven. Wacht, wat? Kuzu, jij ontzettende mafklapper, WAAR BASEER JE DAT OP?

  Kennelijk denkt Kuzu: “Wat d’n Geert, kan, kan ik ook!” lekker feitenvrij dingen de wereld in slingeren die kant noch wal raken. Er is toch geen hond die het checkt en Kuzu heeft weer gratis ophef. Wat dat betreft hebben ze goed de handleiding van Marketinglui Overal doorgenomen: “Slechte publiciteit is ook publiciteit”. En toegegeven, ook hier gaan we vol de schuimbekkende woede in. Want het is gevaarlijk wat hij roept, ongeveer net zo gevaarlijk als wat Geert over zijn geloofsgenoten beweert.

  Eed van Hippocrates

  Kuzu, gast, ik heb de tekst er even bij gepakt. Want wat je roept, doet afbreuk aan alle medici die hun stinkende best doen om iedereen zo gezond mogelijk te houden. Waar Geert twijfel zaait over onze rechtsstaat, doe jij dat over onze artsen.

  “Ik zweer bij Apollon de genezer, bij Asclepius, Hygieia en Panacea en neem alle goden en godinnen tot getuige, om naar mijn beste oordeel en vermogen de volgende eed te houden:

  Ik zal naar mijn beste oordeel en vermogen en om bestwil mijner zieken hen een leefregel voorschrijven en nooit iemand kwaad doen.”

  Dat laatste, Kneuzu, Nooit Iemand Kwaad doen is de kern van de eed die alle artsen afleggen. Als je het hebt over het doelbewust eerder laten sterven van allochtonen dan zijn wij bang dat je in de war bent geraakt met de Armeense genocide.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  10 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  10 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Broeder Bolognese
  23/02/2017 - 10:01 10:01

  Ach laat Denk en de PVV hun (zelfde) spelletje maar spelen. Mensen met gezond verstand trappen er toch niet in.

  Blasfemist
  Blasfemist
  Antwoord aan  Broeder Bolognese
  23/02/2017 - 12:21 12:21

  Nee, mensen met gezond verstand niet. Helaas hebben niet alle kiesgerechtigden gezond verstand, en kun je ook met een minderheid heel ver komen. Als je minderheid zo groot is dat de meerderheid niet langer om hen heen kan krijgen dit soort figuren meer aandacht dan ze verdienen en zo de mogelijkheid hun onzin de wereld in te gooien. Hoe vaker ze die kans krijgen, hoe meer mensen die het gaan geloven. En dan?

  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  23/02/2017 - 10:05 10:05

  Niet dat ik het niet eens ben met deze post hoor, maar zijn statement gaat niet over mensen laten sterven uit kwade wil, maar eerder uit tweezijdige stommiteit. Zijn voorbeeld is een arts die aan een comapatient vraagt “knipper eens met je ogen”. Daar moet je bij een Turkse patient door een tolk laten vragen, omday anders de patient het niet verstaat en geen enkel teken van leven geeft.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  23/02/2017 - 10:35 10:35

  Het is compleet bezopen te veronderstellen dat een arts bij iemand die niet reageert op het commando “knipper eens met uw ogen” de stekker eruit zou trekken.
  Zoals Jake terecht stelt is het pure populistische ongefundeerde stemmingmakerij. Zelfs al zouden allochtone ouderen eerder sterven dan autochtone, dan nog hoeft dit niets met de behandelende artsen te maken te hebben.
  Als er een hogere sterfte door taal- of cultuur-problemen zou zijn, kan ook dat niet op de artsen afgewenteld worden. Wie weet weigert de patiënt wel door een arts van de andere sekse behandeld te worden of wil men om religieuze redenen een behandeling niet. Net zulke ongefundeerde argumenten als die van Kuzu. Eng mannetje.

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  23/02/2017 - 15:11 15:11

  Nou, precies. Ik moedig alleen maar aan om zo goed als het kan op de argumenten die hij geeft te antwoorden, en niet op net zo gekke argumenten die er een beetje op lijken, want dan is je antwoord zo makkelijk opzij te schuiven. Ik vind het ook geen fijne figuren, met hun heksenjacht naar Koerdische terroristen onder Nederlandse tweede kamerleden.

  teringbibber
  Antwoord aan  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  23/02/2017 - 17:06 17:06

  Heb je tegenwoordig ook comapatiënten die hun ogen open hebben dan? Dat zou toch een prematuur stadium tijdens het zuipen zijn?

  Weirdoinventor
  Antwoord aan  teringbibber
  23/02/2017 - 18:46 18:46

  Ja, weet ik veel bij wat voor niet knipperende patiënten die gast de stekker eruit wil trekken. Hij weet nog minder van ziekenhuiszorg dan ik.

  Bismarck
  23/02/2017 - 12:00 12:00

  Tja, Kuzu kan zich niet op feiten baseren, want hoewel er maandelijks wordt bijgehouden hoeveel crimineler allochtonen wel niet zijn, heeft het CBS al tien jaar niets meer gepubliceerd over de sterftecijfers gedifferentieerd op herkomst.

  behanger
  Beheerder
  23/02/2017 - 15:07 15:07

  Ik heb dus altijd gedacht dat die partij dengue heette.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  behanger
  24/02/2017 - 12:01 12:01

  De symptomen komen wel overeen met wat je ervaart als je naar Kuzu kijkt en luistert:
  Plotseling optredende koorts (tot 41 °C) met koude rillingen
  Hoofdpijn, met name achter de ogen
  Spier- en gewrichtspijn
  Algehele malaise
  Misselijkheid
  Braken
  Hoesten
  Keelpijn

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN