More

  RECENTE POSTS

  Kikkers Koken

  Nee, je bent niet onvrijwillig in een Vretecool-post geraakt, de ovenschaal mag nog even in de kast blijven. Wat dan wel Tox, gaan we kikkers likken?

  Misschien later vandaag maar eerst even deze post lezen. Zoals GPS-navigatie ons helpt om eenvoudig van A naar B te komen, zo kan BoilTheFrog je helpen met je muzikale reis. De weg van Kraftwerk naar Maroon 5? Ga bij de kerncentrale richting de onderwereld, passeer de oerschreeuw en de straatpredikanten, dan is het 1 el voorbij de sneeuwploeg, volg het koord en opschriften tot aan de republiek en dan zie je Maaron 5 aan de linker kant (een rode pil helpt tegen wagenziekte).

  BoilTheFrog biedt de mogelijkheid om met een Spotify-playlist naadloos van het ene nummer naar het andere te gaan. Zo ga je soepel ongemerkt van genre naar genre, zoals een kikker tot kokens toe niet uit een pan zal springen als de temperatuur langzaam genoeg wordt opgevoerd (hoax!). Ook goed om zo eens je privé-zeepbel te verlaten om nieuwe nummers te ontdekken. In mijn geval oude shit:

  Of wat te denken van deze? Wie in één keer van Ottorino Respighi naar Autechre gaat, raakt al zijn vrienden kwijt. Maar middels deze reis in 11 stappen is die kans al weer een stuk kleiner en je ziet nog eens nieuwe dingen onderweg.

  Ben benieuwd naar jullie suggesties. Nou waar is die kikker gebleven….

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Flepz0r
  Beheerder
  28/04/2019 - 21:53 21:53

  Van Dieter koblenz naar rihanna

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  29/04/2019 - 12:13 12:13

  Helaas zitten de Stoopjes niet op Spotify.
  Maar van Marco Borsato naar DAF in 13 stappen is knap.
  OK, na vier stappen ben je reeds aan oorkanker overleden, maar het idee is aardig.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN