More

  RECENTE POSTS

  Kijk hier of u een terrorist bent

  Zwaait u wel eens iemand uit op Schiphol? Neemt u wel eens afscheid op het vliegveld? Rent u wel eens een lang gemiste geliefde tegemoet in de aankomsthal? Een nummertje 2 op het toilet vanwege de zenuwen? Ga dan gerust een uurtje eerder van huis. Volgends de nieuwe “slimme camera’s” op onze nationale luchthaven kunt u dan zo maar eens een terrorist (ooohnooosssss9111111!!) zijn. En de kans is groot dat u dan even iets uit te leggen heeft.

  TSA agent extending gloved finger

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  11/09/2014 - 13:43 13:43

  Nou, die hadden me een aantal jaar terug er dan zeker uitgepikt. Er liep namelijk op de dag dat ik moest vliegen een team van de marechaussee met volautomatische machinegeweren paraat rond. Niet een plaatje waar ik geen last van had, zeg maar. Of die keer dat de Douane even iets ging opzoeken in de computer nav mijn paspoort – als persoon met een baard ben je natuurlijk sowieso al verdachter dan andere personen.

  Trouwens, sowieso: wat gaan ze doen, iedereen met vliegangst even mee naar achteren nemen? Mensen die niet weten of ze wel op tijd hun overstap gaan halen omdat hun vlucht overvol bleek? Het boarden begint over 2 minuten en jij moet nog naar gate D57 rennen – “hoho, mevrouwtje, waar gaat dat heen?’.. Om het nog maar niet over de gemiddelde vrouw met vakantiestress te hebben. “Heb ik het gas uitgedaan? Is m’n paspoort niet verlopen?’

  Incator
  Incator
  11/09/2014 - 14:00 14:00

  Ome Mc, niet zo negatief. Ik weet zeker dat het succes heeft en dat er over een tijd geconcludeerd wordt dat er bijna geen aanslagen gepleegd zijn! Dus dan moet het systeem wel werken!

  Ome Mc
  Lid
  11/09/2014 - 14:10 14:10

  Tegenwoordig hebben ze ook van die uitzwaaipunten waar mensen dan op de webcam anderen uit kunnen zwaaien. Staan braakneigingen ook op de lijst van verdacht gedrag?

  I'll offend you!!!
  I'll offend you!!!
  Gast
  11/09/2014 - 14:42 14:42

  In plaats van me meisje uitzwaaien ging ik altijd ‘helicopteren’. Leek me wel zo gepast op het vliegveld, maar dat kan dus niet meer?

  *Dit gaat dus geen ene terrorist tegenhouden. Alleen maar lastig vallen van mensen die niet in het Jan-Lul keurslijf wensen te verkeren. Fuck julllie. Ik bepaal zelf wel hoe ik me beweeg. Wat een confromsistche kutzooi en controlestaat wordt het ook he. Tijd voor een wereldwijde reset!

  Bismarck
  11/09/2014 - 14:52 14:52

  @Incanaor: Want voor de invoering regende het natuurlijk aanslagen op Schiphol.

  grotesnor
  11/09/2014 - 16:05 16:05

  Dat kan toch veel simpeler?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN