More

  RECENTE POSTS

  Kerstavond rustig verlopen

  Kerstavond is in de grote steden rustig verlopen. Er waren geen grote incidenten in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht. De woordvoerder van de Amsterdamse politie stelde rond 23.00 dat in de hoofdstad sprake was van een gezellige drukte. Op het Museumplein waren zo’n 25.000 mensen bijeengekomen om de geboorte van de Heiland te vieren.

  Omstreeks 00.30 maakte de zegsman melding van ‘wat’ aanhoudingen voor openbare dronkenschap. De NOS meldt dat er zo’n 50 mensen door de politie zijn opgepakt. Ook maken zij melding van ongeveer tweehonderd branden in papier- en afvalcontainers in de hoofdstad, dat zijn er twee keer zo veel als vorig jaar.

  Niet de kerststal.

  In Den Haag verliep de Kerstavond in het grootste deel van de stad rustig. In totaal werden er 122 aanhoudingen verricht voor openlijk geweld, mishandeling, vernieling en brandstichting. Een aantal verdachten komt maandag of dinsdag al voor de rechter.

  In Scheveningen, Kwintsheul en Wateringen werden brandweerlieden mikpunt van agressie. Niemand raakte gewond, wel werd een brandweervoertuig beschadigd. In Zoetermeer werd een ambulance met rozenkransen bekogeld. Ook in Leidschendam en Delft werd de ME kort ingezet.

  In Groningen zijn 34 mensen voor lichte vergrijpen aangehouden, zoals vernieling. Er waren geen grote incidenten en het aantal aanhoudingen is lager dan vorig jaar, meldt RTV Noord. Toen werden er 50 mensen gearresteerd.

  Geen van de arrestanten in Groningen

  De baby maakt het wel, de moeder rust momenteel vooral uit na eerst dat typhuseind op de ezel naar Betlehem en de bevalling met complicaties. Moeder en kind wensen tot oudjaarsavond geen bezoek. Hij heet Jezus van Nazareth. Foto’s volgen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Arnie
  Arnie
  Gast
  25/12/2016 - 09:19 09:19
  Arnie
  Arnie
  Gast
  25/12/2016 - 09:20 09:20
  Frans
  Frans
  Lid
  25/12/2016 - 11:04 11:04

  De foto uit september 2015? Dan zal dat van die geboorte ook wel niet waar zijn.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN