More

  RECENTE POSTS

  Katten zijn het nieuwe Racisten

  Sommige Disney-tekenfilms hebben een mededeling vooraf gekregen waarin kijkers worden gewaarschuwd dat er achterhaalde, racistische stereotyperingen te zien zijn. Het gaat onder meer om Peter Pan, Dombo en de Aristokatten.

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  19/10/2020 - 09:22 09:22

  Al die oude oorlogsfilms mogen ook wel eens aangepakt. Daar komen soms scenes in voor die nogal negatief over Duitsers en Japanners zijn. Onbegrijpelijk dat niemand daar ooit nog over gevallen is.

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  19/10/2020 - 15:07 15:07

  Iemand zou al die oude films moeten nazi’n en dan met een blokstift corrigeren. Alles wat niet meer kan moet dan maar op een trein naar het Oosten.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Flepz0r
  20/10/2020 - 14:53 14:53

  Bovendien praten ze vaak Engels met een Duits accent. Dat is ook nogal beledigend. Alsof de nationalistische oosterburen van die tijd in de taal van de vijand zouden praten. En als ze dat -uit een vorm van Duitse hoffelijkheid- al deden, dan zouden ze toch niet zo’n zwaar accent aanzetten, maar gewoon beschaafd Oxford Engels spreken.

  Duitsers storen zich daar bijzonder aan. Vandaar ook dat ze thuis in de heimat die films weer netjes in het Duits nasynchroniseren. En dan de Engelsen ook in het Duits laten lullen; ook met een accent. Gewoon terugpesten; gelijk hebben ze!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN