More

  RECENTE POSTS

  “Katholieke Plattelands Jongeren moet verboden worden”

  “Het is onacceptabel” aldus Tjobbe Veenstra van de Vrijgemaakt Hervormde Stadsjongeren (VHS) tegen uw Retecoolreporter. “Het is godsgeklaagd, die Katholieken zitten daar bij elkaar in hun clubhuis en doen allemaal dingen waar wij niet bij mogen zijn en dan branden ze ook nog eens niet in de hel omdat ZIJ wel mogen biechten.”

  “Het mag wel misschien allemaal wel gewoon volgens de wet wat ze doen, maar we vinden het toch niet juist. Bedoel, stel nou dat alleen negers of joden daar alleen binnen mochten, dan was het land te klein, maar nu het Katholieken betreft mag dat allemaal maar.”

  “Het feit dat er in this day and age nog Katholieke verenigingen nodig zijn toont wel aan dat die vieze paapse kleuterneukers zich nog steeds buiten de maatschappij stellen en de integratie mislukt is. Het moet daarom maar gewoon verboden worden.”

  “Ik pleit daarom ook voor gelijke rechten voor iedereen: man of vrouw, rijk of arm, jong of oud, moslim of atheïst. Godsdienst kan geen excuus zijn om onze grondwet of waarden en normen niet meer te respecteren, of die hond in Rome daar nu akkoord mee gaat of niet. Als ik nu extreemrechts genoemd wordt dan zal ik daar mijn slaap niet voor laten.”

  Zijn jullie klaar met referendumposten gaan jullie weer religieuzen treiteren. Klopt! Het sterft in de redactie van de agnosten en atheisten, alleen doen wij dat pas als de koek op is en niet voor 72 rozijnen. Wij gaan hooguit voor 14 maagden. Ons “JE BENT ZELFS EEN PLATTELANDSJONGERE” toeroepen kan op Twitter maar let even op uw spelling anders lachen we u weer uit, handleidingen van doe-het-zelf aanslagen voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  MadDieu, drukt zijn snor
  12/04/2016 - 13:27 13:27

  Ik herhaal mijn comment bij de pots: “83-jarige aangehouden …..”
  – Volgend jaar worden in Maastricht alle protestanten opgepakt bij de Carnavalsoptocht. Die gasten van boven de rivieren snappen de wietz toch niet. –

  De wietz is tot pots verheven. Discriminatie van andersdenkende wordt getolereerd.
  Een parenclub herensociëteit mag. Dus een dameszwemclubje met een lidmaatschap van een enkel badbezoek kunt u niet blokkeren. (niks religie)

  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Flepz0r
  12/04/2016 - 16:45 16:45

  Het ‘probleem’ is dat er met twee maten gemeten wordt door de enorm deugende mensen op social media. Moet je eens zien hoe de miepjes die dit prima vinden over je heen vallen als je een bioscoop- of partyavondje organiseert waarop alleen kinderen met hun vader welkom zijn, dus zonder mams.
  Om nog maar te zwijgen over hoe snel je waarschijnlijk tegen een veroordeling aan hikt als je Slegs Vir Die Christelike over dat halal heen kalkt. Besloten of niet, dat gaat niet getolereerd worden.

  Bismarck
  Antwoord aan  Møhammed Said al Sahaf
  13/04/2016 - 11:49 11:49
  Møhammed Said al Sahaf
  Antwoord aan  Bismarck
  14/04/2016 - 00:31 00:31

  omg…. : (

  Alpha Kenny Wun
  12/04/2016 - 14:53 14:53

  “… in vraag te stellen…” – Germanisme! /crosstopic

  Dit was Ahmed
  Dit was Ahmed
  12/04/2016 - 19:47 19:47

  Ik zie het probleem niet. Mag dat ook?

  Bismarck
  13/04/2016 - 11:51 11:51

  Die Oranjemarsen, dat is trouwens wel een ander verhaal. Wij zouden hier toch ook geen 15 mei parades toestaan ter viering van de verjaardag van de Duitse overwinning?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN