More

  RECENTE POSTS

  Kamer reageert verheugd op aanstellen Khadija Arib als kamervoorzitter

  Dan zijn ze vermoedelijk de enige want Khadija Arib is wel met afstand de allerslechtste keuze van de 4 kandidaten. We hebben in de bunker net op de bank met gekamde haartjes in onze roze onesies het voorstel- en vragenrondje gekeken en hebben tijdens het onsamenhangende gereutel van Arib twee keer een dweilpauze moeten houden om de popcorn weg te vegen die de redactie woedend richting het scherm smeet onder het uitschreeuwen van kreten als “JEZUS, LEER NEDERLANDS”, “HOE KOM JE AAN ZOVEEL OPEN DEUREN IN ZO’N KORTE TIJD”, “HOU EENS OP MET HAKKELEN, JE BENT GEEN STROBOSCOOP” en “JEZUS KAN IEMAND DAT WIJF MET EEN BRANDENDE HOOIVORK IN HAAR KUT GEZICHT SCHIETEN”.

  Kortom, een wat ambivalente houding jegens mevrouw Arib (check d’r side even trouwens). Vandaag kunnen we ons dan ook volmondig aansluiten bij de hooggewaardeerde roze buren die Martin Bormann Bosma uitriepen tot de meest gekwalificeerde voorzitter. Helaas is alleen de bruine horde het met ons eens want na de eerste ronde staat hij op 16 stemmen, de volvette kwarkbol op 40 en Arib op 58 stemmen. Dit terwijl beide flanken van de RC redactie eensgezind Bosma de enige geschikte kandidaat vinden. Nou, dan heb je het aardig voor elkaar. Stemmen voor de tweede ronde worden nog geteld, maar het is helder waar de kamerleden voor zijn gegaan. Niet voor de kwaliteit.

  [edit] Zelfs de Volkskrant is het EENSCH met ons.
  [edit 2] Tweede ronde: 13 Bosma, 34 Toorenburg, 43 Elias, 56 Arib. Nu mogen alleen de 4 met de hoogste aantallen stemmen meedoen voor ronde drie.
  [edit 3] Nou, het gaat tussen de Kipvleugel of de Kebabvleugel.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  13/01/2016 - 20:26 20:26

  Hahaha, in de 3e stemronde kan alleen nog op de vier genoemde kandidaten worden gestemd. Ja dag, The Saint begint zo.

  horrorneefje
  Lid
  14/01/2016 - 19:24 19:24

  Eensch. Ja, Seyss Inquart zou natuurlijk een nóg betere voorzitter geweest zijn, maar die was helaas hniet beschikbaar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN