More

  RECENTE POSTS

  Kabinet maakt mooie sier met plan van SP en SGP

  Sinds de komst van het leenstelsel voor studenten was er een weeffout opgetreden in het kinderbijslagstelsel. Voor minderjarigen die gaan studeren vervalt de kinderbijslag maar is de stufi die ze in de plaats krijgen een lening en geen toeslag meer.

  Onhandige fout, en erg ongewenst, die moet dus even hersteld worden. In een amendement van Peter Kwint (SP) en Chris Stoffer (SGP) werd die fout rechtgezet. Let wel, in februari dit jaar. Kabinet was toen niet meteen voor, maar wilde er best een debat over voeren. Dat is na lang wachten en last minute nog meer uitstel gepland voor volgende week.

  En waar komt nu het kabinet mee aan? OH MIJN GOD EEN FOUT, DIE GAAN WE NETJES VERHELPEN HOOR, WANT WE ZIJN ER VOOR DE BURGERS. Nou nee stelletje dapjuinen, dat hadden Kwint en Stoffer al 9 maanden in de smiezen (en opgelost) en nu opeens willen jullie mooie sier maken met het plan dat al maanden op de plank ligt. Stelletje sneue prutsers, had gewoon in februari doorgepakt, dan was het nu al geregeld geweest, enige is dat je dan niet op de eigen borst had kunnen kloppen ervoor.

  Zullen we afspreken dat jullie voor de compensatieregeling waar Frank Futselaar aan werkt gewoon wel de credits geven waar die horen? Of doe zelf eens iets goeds voor demense.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN