More

  RECENTE POSTS

  “Julien Penders (CDA) geschikt voor kieslijst gemeenteraad, want al sinds 2015 niet (opnieuw) veroordeeld voor mishandeling”

  Na Camiel -beukplaat voor z’n kop- Eurlings heeft het CDA wéér een veroordeelde mishandelaar onder de leden. Deze rost niet in de huiselijke sfeer de partner aan gort, maar Julien Penders (CDA, Echt-Susteren) is het type die volstrekt willekeurige mensen in de kroeg een schedelbasisfractuur slaat.

  Dat is zelfs voor Camiel Eurlings niet meer recht te praten als wederzijds handgemeen. Want als je iemand knockout slaat Julien Penders, dan is dat redelijk eenzijdig, en ook nog eens zware mishandeling, met ernstig letsel als gevolg.

  “Pas op, deze man (Julien Penders) is al twee keer veroordeeld voor zware mishandeling van een willekeurige omstander”

  Maar, wat zegt het CDA in Limburg? Er is sinds 2011 niets voorgevallen (en sinds 2015 is Julien Penders niet meer veroordeeld voor zware mishandeling, zwaar lichamelijk letsel ten gevolge hebbende) dus dikke prima, Julien Penders kan gewoon op de kieslijst bij de gemeenteraadsverkiezingen.

  Wij van de Retecool gokken dat het CDA de grens trekt bij een gebroken elleboog (die heb je namelijk nodig bij het CDA) en dat Julien Penders dus gewoon op de lijst kan blijven staan.

  “Julien Penders, tweede van links, met mensen die hij niet mishandeld heeft. Op het moment van maken van de foto althans nog niet.”

  Voor de geinteresseerden, hier in eerste aanleg en hier in hoger beroep, hoe zowel de rechtbank als het gerechtshof oordeelden dat wettig en overtuigend bewezen werd dat Julien Penders met z’n volle gewicht erachter een willekeurige omstander in de kroeg een vuistslag tegen het hoofd gaf, met een schedelbasisfractuur tot gevolg hebbende. Leuke mensen daar bij het CDA! CDA is terug in de schedel van willekeurige kroegbezoekers het hart van de samenleving!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  17 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  17 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  16/01/2018 - 18:21 18:21

  Camiel en Julien:
  De 4 Vuisten zijn terug!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  16/01/2018 - 18:21 18:21

  Dit zou een FFV-opdracht kunnen zijn….

  Monade
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  16/01/2018 - 20:11 20:11

  Maar komt de VEO daarmee niet in het gedrang?

  Voorstel basisfoto

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Monade
  16/01/2018 - 20:16 20:16

  + En olo @ VEO..

  Roel Zwaar
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  16/01/2018 - 21:14 21:14

  Prut dat ik even geen tijd heb. Maar dit is natuurlijk de ultieme verkiezingsposter.

  Roel Zwaar
  Lid
  16/01/2018 - 21:07 21:07

  Ja, het CDA slaat zich er dapper doorheen!

  hangmat
  hangmat
  Gast
  16/01/2018 - 23:24 23:24

  haha! heil pacifisme!

  Bismarck
  17/01/2018 - 09:50 09:50

  En wat dan nog, als hij sindsdien gebiecht heeft, zijn alle zonden toch vergeven? Of zijn jullie zijn soms beter dan Jezus?

  /Katholicisme FTW

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  17/01/2018 - 19:26 19:26

  Zo werkt dat dus niet, hè? De Katholieke God heeft je misschien vergeven, maar je moet wél de wereldlijke consequenties van je wandaad ondergaan.

  /Behalve als je pedopriester(m/v/*) of Jos van Rey bent, natuurlijk

  Bismarck
  Antwoord aan  Monade
  17/01/2018 - 21:34 21:34

  Dat klinkt anders wel heel erg protestants (en dus ketters). Jullie beeldenstormers snappen dat vast niet zo goed, maar in de enige ware christendom ben je vergeven door Jezus’ plaatsvervanger op aarde, de Paus (of zijn plaatselijke ondergeschikte priester). Daarmee ben je volgens de leer verder vrij van zonden. Hier in Limburg begrijpen we dat allemaal beter, vandaar dat van Reij en ook deze jongen gewoon geschikt geacht worden voor volksvertegenwoordiging. Zo rollen wij in het minst afvallige stukje Nederland (waar het gezag van Den Haag uiteraard nog wel ondergeschikt is aan dat van Rome, zoals dat hoort).

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  18/01/2018 - 17:41 17:41

  Dat klinkt anders wel heel erg protestants (en dus ketters)

  Nou, nee.

  De tweezwaardenleer ofwel Gelasiaanse doctrine is al in 494 door paus Gelasius in zijn bul Famuli vestrae pietatis ofwel duo sunt bevestigd. Ook de rel rondom paus Bonifatius VIII’s bul Unam sanctam heeft hierin geen verandering gebracht.

  De Katholieke Kerk heeft deze doctrine heel doortrapt toegepast tijdens de Inquisitie: de ketters bekenden (*) hun dwaling aan de inquisiteurs, waarop ze werden vergeven. Daarop werden ze doorgespeeld aan de wereldlijke macht die hen vervolgens in de fik stak. Daarom kan een katholiek vandaag de dag met droge ogen beweren dat de Inquisitie niemand heeft gedood. Dat deden niet zij maar ‘de anderen’.

  Jullie beeldenstormers snappen dat vast niet zo goed

  Wij snappen het heel goed, hoor. En wij begrijpen ook waarom het SJW-wereldbeeld jou past als een Spaanse laars.

  (*) Al dan niet ‘aangemoedigd’ dwz gemarteld door wereldlijke beulen.

  Bobby Rotkop
  Bobby Rotkop
  Lid
  18/01/2018 - 07:28 07:28

  Sorry, maar dit is dus gewoon bullshit. Zeg jij nu keihard dat je na een veroordeling niet meer in de gemeenteraad zou mogen? De man is een klootzak geweest, heeft zijn straf gehad en klaar, zo werkt dat toch?
  Wat die gast geflikt heeft is heftig ja en misschien had hij best wat zwaarder gestraft mogen worden, zeker gezien het feit dat het niet de eerste keer was, maar dat dit niet is gebeurd is niet zijn schuld.
  Je doet iets fout, je krijgt je straf, je dient je straf uit (of je betaalt, whatever) en dan zijn we klaar.
  Eurlings heeft gelogen over het feit dat hij zijn ex total loss heeft geslagen en bleef dat ook volhouden tot het laatste moment, dat vind ik toch echt wel iets anders dan wat deze druiloor uitgehaald heeft.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bobby Rotkop
  18/01/2018 - 11:00 11:00

  Natuurlijk MAG hij op een kieslijst gezet worden. Je zou ook de PVDO (waarbij de O voor Onderwereld staat) op kunnen richten en een aantal zware jongens op de lijst zetten. Dies zullen ook niet veel stemmen krijgen (hoewel de PVV nog wel eens het tegendeel bewijst).

  De vraag is wat het het CDA bezielt om het te doen. Juist de partij die zo vroom over wil komen doet er goed aan alleen engeltjes op de lijst te plaatsen. Daar wil Oma graag op stemmen. Maar die vroomheid is kennelijk gespeelde schijnheilige bullshit voor de buitenwacht. Intern wordt gekozen voor zoveel mogelijk testosteron. Niks nieuws dus eigenlijk.

  Bobby Rotkop
  Bobby Rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  18/01/2018 - 14:16 14:16

  Mwah, stuitende hypocrise loopt als een rode draad door de geschiedenis van het CDA, dit is wat mij betreft niet heel buitensporig voor hen.
  De man schijnt te functioneren en volgens mij heb je geen VOG nodig om in de gemeenteraad te landen, dus je kan het die lokalios niet kwalijk nemen dat zij collectief “wir habben das nicht gewust” roepen. Dat ze vervolgens, geconfronteerd met de feiten, roepen dat resultaten uit het verleden geen garantie zijn voor de toekomst heb ik dan ook geen moeite mee.
  Het CDA is alleen vroom op papier. (net zoiets als de PVDA, die zijn links op papier).

  Bismarck
  Antwoord aan  Bobby Rotkop
  18/01/2018 - 14:35 14:35

  Daar heb je zoiets. Deze site heeft zich de afgelopen 14 jaar nogal blind gestaard op de PvdA, dus dan is het soms wel een verrassing dat er bij andere partijen ook(/veel meer) misstanden te vinden zijn. De naïviteit die schuilt in zo’n zin als “Juist de partij die zo vroom over wil komen doet er goed aan alleen engeltjes op de lijst te plaatsen” doet een beetje Limburger gewoon LOL-en om het tentoongespreidde gebrek aan realiteitszin. Wij Limburgers zijn wat dat betreft wat cynischer en kiezen corrupte wethouders gewoon weer terug het zadel in.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN