More

  RECENTE POSTS

  John Oliver over wat Jon Stewart aan het doen is

  Vanochtend kwam hij al even langsgehobbeld, John Oliver. All-round heersmeneer en vrijwel wekelijks (als we het niet vergeten of als hij niet weer eens verkaansie heeft) een vaste waarde op je Retecool.

  Naast John Oliver hadden we tot recent Jon Stewart die de dagelijkse Daily Show op Comedy Central hostte. Een traantje wegpinkend is hij vorig jaar gestopt en opgevolgd door Trevor Noah. Hoewel Trevor z’n beste beentje voorzet en net als Jon er een jaar of 2 in zal moeten groeien, missen we Jon nog regelmatig.

  Ook voor jullie, lekkere melancholische lezertjes, hebben we dus een rondje “John Oliver maakt Jon Stewart belachelijk op de Daily Show” klaargezet.

  In 2013 was Jon Stewart tijdens de zomer even helemaal weg en John Oliver nam toen de presentatie van The Daily Show waar. Iedere dag opende hij met “dat Jon Stewart er nog niet was” en een geinponem heeft die allemaal achter elkaar geplakt.

  John Oliver op Retecool?! Ja. Duh. Die gast is hier gast aan huis. Ons “Ga eens recente filmpjes posten!1!!” toeroepen kan op Twitter, andere spelfoutrijke bedreigingen mogen ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  behanger
  Beheerder
  18/04/2016 - 22:58 22:58

  John Oliver is de koning van de running gags. Mijn favoriete is: “een land dat zo onbekend is, dat je niet eens doorhad dat dit niet … is, maar dit! (wijst naar de kaart).”

  Bismarck
  Antwoord aan  behanger
  19/04/2016 - 13:54 13:54

  Deze bedoel je? Die met de Kaspische zee was wel leuk. Al zie je ze wel al een beetje aankomen, als je wat basale topografische kennis hebt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN