More

  RECENTE POSTS

  John Ivers Bouwt Eigen Achtbaan

  John Ivers uit Bruceville, Indiana is een eindbaas der eindbazen. John is sinds enige tijd gepensioneerd, maar gelukkig niet achter de geraniums gaan zitten. John heeft voor zijn kleinkinderen namelijk een een achtbaan in zijn achtertuin gebouwd. En niet zo maar eentje. Nee, de achtbaan van John, The Blue Flash genaamd, gaat zelfs één keer over de kop. Niet gehinderd door enige kennis van de materie (John was lasser in zijn werkzame leven) is hij geheel volgens het trail & error principe aan de slag gegaan, met als resultaat een vrij korte, maar behoorlijk heersende achtbaan. Voor zijn kleinere kleinkinderen heeft John de Blue Two gebouwd die niet over de kop gaat, maar zijn huzarenstukje blijft The Blue Flash, zoals je hierboven kunt zien. (via Meneer de Greef)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  fishbowl
  26/11/2014 - 12:38 12:38

  Hillbilly Coaster was ook een goede naam geweest. Die looping ziet er wel solide uit, die spanband is gewoon een extra zekerheidje.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  26/11/2014 - 12:55 12:55

  Kennis van lassen heeft hij dus wel. Dat lijkt mij hoe dan ook al een vereiste als je iets wilt maken dat solide is. En de rest pluk je toch al van Youtube af tegenwoordig.

  Spuyt12
  Spuyt12
  Gast
  26/11/2014 - 13:54 13:54

  Die stem! Life is like a box of chocolate….

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN