More

  RECENTE POSTS

  Jeuk op dat ene plekje op je rug. Wat nu?

  Iedereen die geen circusfreak, slangenmens of lid is van de Retecool-redactie kent het wel: jeuk op dat ene plekje op je rug waar je nèt niet bij kan. De Retecool Helpdesk weet uiteraard raad voor ook dit veelvoorkomende probleem. In deze editie ook verduidelijkt met handzame filmpjes.

  Doe als Balou, schuur tegen een boom

  Zoals de documentaire Jungle Book (de geanimeerde, niet die nieuwe) al liet zien, komen beren van hun rugjeuk af door al zingend tegen een boom aan te schurken of een klein vloeiend Engels sprekend jochie uit India te pakken. Dit werkt ook bij u, als mens zijnde. Afhankelijk van de mate van jeuk zouden wij bij milde jeuk een Iep aanraden en bij nietsontziende scheelmakende jeuk een oeroude Inlandse Eik of een Baobab. Of een vloeiend Engels sprekend jochie uit India.

  Word Jezus in een film van Mel Gibson

  Jezus was de zoon van een god naar keuze, aldus sommigen en Mel Gibson, maar die knul had het niet makkelijk. Hij had echter verbazend weinig jeuk op dat ene plekje aan zijn rug. Dat staat al in de Bijbel, maar Mel Gibson liet dat samen met die gast uit Person of Interest in een luttele 14,5 uur martelvideo aan u zien.

  Aan uw enkels achter een paard hangen

  Deze methode werd vooral populair in westerns, waar mensen regelmatig aan hun enkels achter paarden gebonden worden om vervolgens kilometers lang over de grond te schuiven, tot hun jeuk over was. Deze methode hebben we op de redactie ook uitgeprobeerd en hij werkt uitstekend. Al raden we wel aan het op een grindpad of een strand te doen en niet op klinkers of asfalt.

  Ga in een nest rode mieren liggen

  Rode mieren staan erom bekend dat ze een enorme schurfthekel hebben aan mensen met jeuk op hun rug. Vooral als die mensen languit bovenop hun nest gaan liggen. De dappere diertjes zullen u dan ook direct van uw jeuk af helpen, door net zo lang te bijten tot uw rug één grote rode pijnlijke vlek is, waar u met een draadtang de mieren uit moet trekken, omdat hun kaken harder op slot slaan dan die van een pitbull in het gezicht van een kleuter. Enige ongemakkelijke pijntjes en een ziekenhuisopname zijn niet uitgesloten, maar van die jeuk bent u af.

  Word proefkonijn voor het testen van kogelwerende vesten

  Deze tip komt van Jake. In het geval van een debiliserende jeuk op dat ene plekje op uw rug, fabrikanten van kogelwerende vesten hebben altijd proefkonijnen nodig. Want ze willen weten of een schot hagel in je rug met hun nieuwe vest aanvoelt als een knuffel, een bear hug of als een vrachtwagen die probeert je anus in te rijden met 80 kilometer per uur. En de poppen die ze er in eerste instantie voor gebruiken hebben een omerta kennelijk, want die laten geen woord los. Word dus vrijwilliger. Nu zult u -aldus Jake- altijd gevraagd worden een shot in de borstkas op te vangen, maar dat doet dus niets tegen de jeuk op uw rug. Het is dus zaak om op het allerlaatste moment snel om te draaien om van uw rugjeuk af te komen. Het kan zijn dat u dit enige malen moet oefenen. Wees een vent, want het is voor een goede zaak. Namelijk uw jeuk.

  https://www.youtube.com/watch?v=2RMhOYk5wts

  Drugs, drank en liefst allebei

  Nu weten wij niet welke drugs u gebruikt. Maar als het beperkt is tot pijnstillers en wiet, denk verder. Wij van de Retecool raden u aan *
  om enorme hoeveelheden LSD en mescaline naar binnen te mikken. Wellicht dat u dan ineens lijsttrekker van een margepartij wilt worden, maar de jeuk op uw rug interesseert u geen zak meer.

  *De juridische afdeling van Retecool raadt u aan absoluut niet naar de heer Taart te luisteren

  Rij over uzelf heen met een vrachtwagen

  Dit lijkt moeilijk, maar volgens mensen die vinden dat iedereen in een bioscoop een wapen zou moeten hebben tegen iemand met een wapen, is dit best logisch. Als u met een vrachtwagen over uzelf heen rijdt, heeft u geen jeuk meer en hoeft de rest van Nederland geen vrachtwagen te kopen. Of een big ass gun..

  Vraag iemand om even te krabben

  Dit is voor enkelen van u de makkelijkste oplossing. Ik heb het nu over de 3 procent van onze lezers die niet in de kelder bij zijn (ja, ‘zijn’. Er bestaan geen vrouwen op het internet) moeder wonen. Vraag aan degene naast je of ze even willen krabbelen. En bedenk: ‘Jeukt het op een rare plaast, krabbel er dan even naats’ (© Wim Stevenhagen. Google die man zelf maar). Als u één van deze mensen bent, doe dan of de jeuk op uw navel zit. Dan heeft u vast een leuke 40 seconden daarna.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Behanger
  Beheerder
  31/08/2016 - 17:36 17:36

  Boffen dat ik bij heel mijn rug kan.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN