More

  RECENTE POSTS

  Jessica Aaldering is echt bizar slecht geïnformeerd over de meest basale dingen

  We hebben weer een pareltje gevonden, Jessica Aaldering van 23 uit Velp. Die heeft 3 kinderen (waarvan minimaal 1 met deze vriend), maar die laatste kwam een beetje onverwachts. Ze bleek zwanger en kwam daar achter vrij kort voor de bevalling.

  Ze pleurde van haar fiets en kreeg weeën, passerende politie stopte, hielp haar een vlakgelegen tandartspraktijk in en in een ter beschikking gestelde behandelkamer is Herman met hulp van de agenten, ter wereld gekomen.

  Kan altijd gebeuren natuurlijk, niet weten dat je zwanger bent, dat soort dingen vallen ook amper op, duren heel kort en zijn weinig ingrijpend. En ze had natuurlijk weinig ervaring ermee gezien ze pas twee kinderen had, Dylano en Djayvano.

  Kortom, beetje onhandig zo midden tijdens je Master Raketwetenschap, maar je slaat je er wel doorheen he, als young professional. Behalve dat ze dus tot haar STOMME VERBAZING, een factuur doorgestuurd kreeg van de tandartspraktijk waar haar oogappeltje eruit gekomen was, want de behandelkamer had gereinigd moeten worden. En, logischerwijs, is het natuurlijk BIZAR dat als je een behandelkamer volledig ondersaust met veelkleurig vaginavocht, je dan een rekening krijgt voor de schoonmaakkosten, aldus Jessica Aaldering.

  Zo zit Jessica nu met haar man Herman bij zijn ouders op de bank (leuk detail, zelfs de lamp heeft een smaakvol aarsgewei) te stomen dat ze HIER NIET OM GEVRAAGD HAD.

  Nou lieve schat, als je ergens schade maakt (en iets smerig maken telt als een dergelijke inbreuk) dan moet je die betalen. En dat je zorgverzekering die niet dekt is vervelend, maar dan ga je een keer niet uit eten (want de restaurants zijn dicht) en betaal je netjes de schade die je veroorzaakt hebt. Je hebt ook geen WA verzekering die het dekt, wat als 200 euro een issue is best wel een aanrader is, maar dat was OOK je eigen keuze. Je wil toch niet beweren dat je er ook niets mee te maken hebt dat je zwanger werd? Want dan zit er nog wel een leuk boek in met bijpassende religie. Anders is het een gevalletje toughen the fuck up en betalen pannenkoek.

  En dan komen we dus op het meest schrijnende van de hele situatie, de Politie heeft toegezegd de kosten te betalen. NEE PANNENKOEKEN, DIT IS EEN LEERMOMENT. GA MET JESSICA ZITTEN, LEG HAAR DE MEEST BASALE ZAKEN IN HET LEVEN UIT EN LAAT HAAR DAN EEN KRANTENWIJK NEMEN OM HET TE BETALEN ALS ZE GEEN TIKKIE KAN BETALEN. NU DENKT DIE INCOMPETENTE MUFFE HUT DAT HAAR KLEUTERACHTIGE KLOTEGEDRAG NORMAAL IS! HAD DAN VOOR DIE TWEEHONDERD EURO DIE EIERSTOKKEN EVEN EXTRAGRATIS LATEN DICHTSCHROEIEN OFZO

  5 5 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  28/02/2021 - 11:40 11:40

  Maar die tandarts had er al helemáál niet om gevraagd, heb je daar wel eens 3 seconden over nagedacht voordat je in je egocentrische woede het lokale suffertje belde?
  Gratis Leermomentje: het leven draait niet alleen om jou, dom wicht. Het leven is geen privéoptocht waarbij iedereen aan de kant jou staat toe te juichen. Maak je wel aantekeningen?
  En bovendien: 200 euro??? Ga je zo’n megarel trappen om 200 zielige euri? Jezus muts, je gedraagt je alsof ze je 2 miljoen proberen afhandig te maken. Aanstellerig stuk snowflake! Betaal die tandarts heul gauw en ga je kapotschamen.
  En bovendien bovendien: welke kutmoeder noemt haar zoontje anno 2021 “Herman”?? ga dan all the way en noem ‘m Adolf. of Joran. of Volkert. Of Britney. Of Thierry. Of Buckler. Of van mijn part Reet.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Der Webmeister
  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Der Webmeister
  28/02/2021 - 11:51 11:51

  Oei

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  01/03/2021 - 08:22 08:22

  Het alternatief was het kind op straat te krijgen en dan gelijk in de vuilcontainer te gooien. Maar ook dat geeft weer gedoe…

  Weirdoinventor
  Lid
  01/03/2021 - 09:07 09:07

  Wacht… Dylano, Djayvano en Herman?

  Is dat een ding, kindernamen fases waar je uit groeit? Of mogen de vaders kiezen?

  Ik stel niet voor dat alle ouders een vast thema moeten aanhouden voor al hun kroost, maar dit klinkt een beetje als dat raadsel over de vader van Jantje die drie kinderen heeft: Kwik, Kwek en…

  En daar hou ik het even bij qua namen en shamen vandaag, bij de namen. Ik zet voor de volgende drie dochters in op Sterretje, Barbie en Francien.

  Laatst bewerkt op 3 jaren geleden door Weirdoinventor
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Weirdoinventor
  01/03/2021 - 09:22 09:22

  Had dan ten minste voor “Hermano” gekozen, qua overgangsnaam.
  Djayvano” was gewoon “Dylano”, maar dan te snel ingetikt op een klein schermpje terwijl ze haar bril niet op had.

  Bismarck
  02/03/2021 - 22:36 22:36

  Dylano en Djayvano

  Ik dacht dus, dat verzint Flep erbij, maar ze heeft die kids gewoon echt die kansloze namen meegegeven. Ik bedoel, je kan natuurlijk later eigen schuld zeggen als ze met een uitkering eindigen, maar dit is natuurlijk niet bepaald een duwtje in de rug voor een glansrijke carrière (anders dan Hollandse hits vulling). Gelukkig krijgen de kids thuis op de tv het educatieve Hart van Nederland voorgeschoteld.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN