More

  RECENTE POSTS

  JE VERWACHT HET NIET!

  DE JSF RONDVLUCHT OVER NEDERLAND GAAT NIET DOOR VANWEGE HET WEER.

  Door de slechte weersomstandigheden is de publieksvlucht van de Joint Strike Fighter uitgesteld.

  DIE ZAGEN WE NIET AAN KOMEN OP DE RETECOOL REDACTIE. HELEMAAL OMDAT DE REDEN VAN MINDEF OM DE MASTURBATIETOUR VAN DE VLIEGENDE FYRA VOOR VANDAAG AF TE BLAZEN IS OMDAT HET DING MET DEZE ENORME GRIJZE HAATDEKEN VAN WOLKEN NIET ZICHTBAAR ZOU ZIJN. TERWIJL DE AANWEZIGHEID VAN SUPER-DE-LUXE STEALTHTECHNIEKEN EN HET COMPLEET ONZICHTBAAR ZIJN JUIST EEN VAN DE REDENEN WAS OM DE JSF TE KOPEN. DE ECHTE REDEN IS OOK HELEMAAL NIET DAT DE VLIEGENDE FYRA MOEITE HEEFT MET ELK WEERTYPE ANDERS DAN WINDSTIL EN ZONNIG.

  ENFIN, MEER LEZEN OVER WAAROM DE JSF ECHT COMPLEET KUT IS KAN HIER.

  MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  06/06/2016 - 18:40 18:40

  Ja, lach maar met die JSF’s. Maar wanneer die dingen eindelijk van de band rollen heb je dus wel gloednieuwe 9e generatie straaljagers, en had je gripens gekocht dan waren die in de tussentijd al afgeschreven geweest. Dus welke optie is er dan beter hè?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN