More

  RECENTE POSTS

  Je Verwacht Het Niet!

  Het Openbaar Ministerie heeft alle verdenkingen tegen Oud-wethouder Jos van Rey uit Roermond wegens corruptie, verkiezingsfraude en witwassen laten vallen (hier zijn huis, draai even rond in google maps…). Dat meldt het Openbaar Ministerie (OM) vrijdag. Van Rey hoeft niet meer voor de rechter in Roermond verschijnen. Ook projectontwikkelaar Piet van Pol en oud-wethouder Tilman Schreurs worden niet vervolgd. Zij werden verdacht van omkoping, laat het OM weten. Van Reys advocaat is vrijdag op de hoogte gesteld van dit heugelijke feit. De Limburgse oud-VVD’er beschikte over een voorlopige tenlastelegging waarin hij wordt verdacht van actieve ambtelijke omkoping en verkiezingsfraude. Hier mag hij dus nu zijn toch wel flinke open haard mee aansteken. Van Rey werd onder meer verdacht van het aannemen van smeergeld van zijn vriend en projectontwikkelaar Piet van Pol.

  josvanrey

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Koei
  Koei
  24/10/2014 - 15:13 15:13

  Uhm, ik heb wel eens moeite met ironie en omkeermannen enzo, maar Josje moet toch juist wel op het matje komen?

  Ome Mc
  Lid
  24/10/2014 - 15:14 15:14

  Ik raakte ook een beetje in de war, moet ik zeggen.

  Charlietoffert
  24/10/2014 - 16:12 16:12

  Waar is crimefighter Fred T. en UFO’s op stelten als je ze nodig hebt!

  HurP
  24/10/2014 - 16:23 16:23

  Maar of dat nou humor is?

  MadDieu, drukt zijn snor
  24/10/2014 - 22:47 22:47

  ”Het persbericht bereikt de verdediging eerder dan de dagvaarding zelf. Deze gang van zaken is absurd”, aldus zijn advocate.
  Dat doet het OM wel vaak tegenwoordig. En meestal trekken ze de keutel daarna terug.

  MadDieu, drukt zijn snor
  24/10/2014 - 23:00 23:00

  PS familie in de gemeente van Jos van Rey wonen. Na een paar borrels geldt: je bejubelt of je verschopt hem. Samengevat: Ome Jos heeft de lokale lasten laag gehouden en je aardig wat centen bespaard. Want aanbestedingen waren enkel bij ondernemers die je erop aanspreken kon (lees: lokaal gebonden). Alles volgens het principe “Eigen volk eerst”

  Jos heeft die handigheidjes geleerd van Rijkswaterstaat (Rijk-‘s-wat-er-staat) en het Ministerie van Verkeer(d). De aanbesteding van de tunnels in de A73 is een vies corrupt spelletje geweest. Er was een Franse tunnelbouwer, die het goedkoopst was volgens de originele eisen, maar ook een nagenoeg identieke van de uiteindelijke Nederlandse bouwcombinatie. De Nederlandse combinatie was nog goedkoper maar ging een meter minder diep de grond in, terwijl de bovenkant gelijk ligt. Dus is de doorrijhoogte minder, zijn de kabelruimtes krapper en kan bij een brand de rook niet weg. Het debacle na de opening kent iedereen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN