More

  RECENTE POSTS

  Je Gelooft Nooit Waar Je Wél Mee Wegkomt In Nederland.

  Die politie toch, die heeft nu zo’n personeelstekort dat ze achteraf alleen maar dingen kunnen betreuren. Dat was voorheen wel anders, als je met een bordje ‘Weg met de monarchie‘ je vrijheid van meningsuiting stond uit te oefenen, waren ze er als de kippen bij om je af te voeren, soms zelfs ‘voor je eigen veiligheid‘, zo vriendelijk waren ze wel. Hoe anders is dat nu. Tijdens een demonstratie, afgelopen zaterdag, waarin steun werd betuigd aan Zwarte Piet, Hamas en andere terroristische organisaties, kon je gewoon even lekker je rechterarm strekken en ‘Heil Hitler‘ roepen, terwijl er een agente naast je loopt. Foutje, had niet mogen gebeuren, aldus de politie. Foutje, ammehoela, die agente was gewoon bang voor escalatie, niets meer, niets minder, zeg dat dan gewoon. Bestaat er overigens al een Nederlandse tak van het JDL, vraag ik mij dan af, en zouden ze een goj als lid accepteren?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Charlietoffert
  25/08/2014 - 08:40 08:40

  De intimidatie werkt al zogezegd..

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/08/2014 - 09:24 09:24

  Dus eens even kijken…. protesteren tegen het koningshuis niet OK, een wout uitschelden niet OK, een beetje lopen heilen wel OK?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  25/08/2014 - 10:16 10:16

  Het mannetje dat heel knullig z’n arm opstak en er een “heil Hitler” uitperste deed dat puur om te provoceren. Hem ter plekke oppakken had exact de reactie uitgelokt waar hij op uit was. Ik erger me altijd aan de stupiditeit van dit soort gasten. Onder Hitler had hij net net zo goed al “untermensch” behandeld geweest.

  Het verschil met de protesters die bij andere demonstraties WEL opgepakt zijn is dat die juist de tegenovergestelde mening verkondigen dan die van het publiek waarin ze zich bevinden. Dat is wel degelijk relevant.

  Op zich vind ik het terecht dat hier voor de-escalatie gekozen wordt., ook al had zuiver juridisch gezien de man aangehouden moeten worden. Als je dat achteraf toegeeft dan loopt bij de volgende demonstratie iedereen met de rechterarm omhoog. Dus wordt er gezegd dat in het vervolg zo iemand WEL opgepakt gaat worden, maar in de praktijk verandert er dus gewoon niets.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  25/08/2014 - 10:52 10:52

  Geen problemen mee als schorem loopt te heilen. we leven in een vrij land. Waar was de afa trouwens om ze af te rossen?

  Weirdoinventor
  Lid
  25/08/2014 - 11:48 11:48

  Misschien moeten we gewoon een pro-Hitler demonstratie organiseren, dan kan iedereen die zo graag de schilderswijk in wil tegelijk komen.

  Dehnus Nörder
  Dehnus Nörder
  25/08/2014 - 21:11 21:11

  Ach volgens JDL aanhangers van tegenwoordig was Hitler Helemaal toppie! Het waren de Moslims die voor de holocaust verantwoordelijk zijn. Ook hangen ze tegenwoordig graag met de strekarmpjes van het Stormfront, rechts vullis zoekt elkaar op zeg maar. Daarom vind je ook zoveel IS gangers vlakbij die idioten. Die voelen zich ook daartoe aangetrokken, hoewel ze vijanden zijn.. wil het toch saampjes spelen.

  Lekker gezellig totalitaire martel staatjes oprichten en dan Tower Defense spelen in het echie.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN