More

  RECENTE POSTS

  Ja, Geert, je moet inderdaad je mond houden

  Hoi Geert,

  Naar aanleiding van het geklungel rondom jouw persoonsbeveiliging en het feit dat je een bliksemafleider nodig hebt voor je eigen geraaskal bij de Oosterburen, waar je dacht feitenvrij leugens te kunnen verspreiden over de moord op Pim Fortuyn, stuur je de wereld een tweet. Om jezelf vervolgens te retweeten.

  Of de NRC even weg kan, suggereer je met de hashtag #NRCWEGERMEE. Want volgens jou werken daar zieke geesten omdat ze suggereren dat je politiek misbruik maakt van het feit dat je beveiligd wordt. Newsflash: dat doe je ook. Enorm, zelfs.

  Verder suggereert er niemand dat je je mond moet houden. Althans, niet bij de NRC, dat vooral vindt dat je dit als excuus gebruikt om niet het inhoudelijke debat aan te gaan. (Dat doe je dan ook.) Maar jij roept wel dat “je dat zou moeten”. Nou, okay, dat klopt. Hou inderdaad je mond. Alsof het niet genoeg is dat je zelf een veroordeeld crimineel bent, kraam je links en rechts leugens uit en verdraai je de waarheid om in je eigen straatje te passen.

  En als je dan zo nodig nog je Venlose scheur open moet trekken, leg dan eens uit hoe je eigenlijk van plan bent het land te gaan de-islamiseren?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  Lid
  27/02/2017 - 16:54 16:54

  Nee, hij moet dus juist niet zijn mond houden, maar mee komen doen aan het democratisch proces.

  Tenminste, dat zou ik vinden als ik achter hem stond. In mijn huidige opstelling maakt het me eigenlijk niet zoveel uit. Laat maar blaten.

  Monade
  Antwoord aan  Weirdoinventor, schaamteloze d66 promoter
  27/02/2017 - 17:33 17:33

  Inderdaad. Plus dat de andere politieke partijen eens een keer hun stinkende best moeten gaan doen om uit Geert te trekken wat hij nou bedoelt met zijn ‘deislamiseren’. Altijd ernaar vragen. In het openbaar. Tijdens kamerdebatten. Opdat iedereen het hoort.

  /Nederland deislamiseren. [Venloos: ‘d-eisla-miseren’] = meer ijs-sla in het Nederlandse dieet opnemen. Ten bate van de Limburge ijs-sla-telers.

  Arduenn 
  27/02/2017 - 18:01 18:01

  Die gek staat in het verkeerde land campagne te voeren. Hij heeft waarschijnlijk teveel old skool ‘verkiezingsfilmpjes’ gekeken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN