More

  RECENTE POSTS

  IT: de remake waarvan je in je broek pist!

  We all float down here… Als je dit niet in Tim Curry’s epic Pennywise-stem las, heb je een serieus cult-fenomeen gemist. De Stephen King-thriller IT uit 1990 is een klassieker onder de childhood fears en een forse aanjager van coulrofobie. Omdat het nu 27 jaar later is en er aan het origineel ook wel wat schortte, is er een remake gemaakt. Van de trailer alleen al pis je in je broek! Geweldig.

  Het originele verhaal van IT speelt zich af in de jaren 60 in het plaatsje Derry, waar kinderen door een demonclown op gruwelijke wijze worden vermoord. Een groepje misfits weet deze Pennywise te verslaan, maar als ze volwassen zijn, beginnen de moorden weer.

  IT

  De Losers’ Club, ook wel de Lucky Seven, noemen clown Pennywise ‘it’, omdat het duidelijk een bovennatuurlijke entiteit is. De film zal iedereen die hem als kind gezien heeft bijgebleven zijn door de uitmuntende acteerprestaties van Tim Curry als IT. Dat het acteerwerk van sommige andere acteurs wel wat te wensen overliet en het einde van de film een beetje teleurstellend was, deed afbreuk aan een verder prima premise. We zijn dan ook benieuwd of de remake een sterkere film is dan de 90’s versie, maar de trailer is alvast veelbelovend! (Het boek moet je overigens echt niet lezen. Daar zitten dingen in die je ook niet wílt lezen, dus vergeet het boek. It-lezers weten vast welke passage ik bedoel.)

  Remake

  Als we de trailer van de nieuwe film bekijken, vallen meteen een paar dingen op. Ten eerste denk je na 18 seconden even met een comedy te maken te hebben, maar schrik je je vervolgens helemaal het leplazarus. Daarnaast zijn ze afgestapt van het oorspronkelijke uiterlijk van Pennywise, maar de nieuwe variant is net zo nachtmerrieverwekkend. Tot slot leert een kijkje op IMDB ons dat we weer eens te maken hebben met een deel 1. Dit eerste deel heet: It: Part 1 – the Losers’ Club.

  We hopen dat je schoon ondergoed bij de hand hebt, want hier is de trailer van IT, die 8 september 2017 in première gaat. Daarna volgt een boeiende analyse van de trailer. Get your float on!

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN