More

  RECENTE POSTS

  ISIS Bloopers

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  7 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  7 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  happysolo
  happysolo
  Lid
  16/02/2015 - 11:43 11:43

  Gisteren rolde er maar liefst 21 koppen tegelijk,
  bij het aanzien van zoveel Oranje zal Koningsdag
  voor mij nooit meer het zelfde zijn.

  happysolo
  happysolo
  Lid
  16/02/2015 - 12:29 12:29

  Steeds meer stemmers zullen overtuigd worden van de duistere kant van de islam. Interne bezinning op onder andere het islamstandpunt zal voor de meeste partijen hoognodig zijn, zoals het er nu uit ziet zal de Dhr. Wilders veruit de meeste stemmen gaan krijgen. Ik vraag mij af wie zich als eerste achter de standpunten van de PVV zal scharen, om zo het tij nog enigszins te keren in de hoop dat hiermee de verdergaande afbrokkeling van hun eigen partij te stoppen. Kijk niet al te verbaasd als U merkt dat de meesten voor het pluche zullen kiezen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/02/2015 - 13:14 13:14

  @happysolo
  Je achter Wilders scharen kan op twee manieren.
  Of je treedt toe tot zijn partij, accepteert zijn allesoverheerdende gezag en slikt iedere eigen mening in.
  Of je geeft aan weer samen met hem te willen regeren, wat 100% zeker uitmondt in een vechtkabinet (PVV-ers onderling dus) waar je als als partij al snel als collateral damage ook in ten onder gaat.
  Allebei niet echt een prettig vooruitzicht.. De enige optie is zelf een genuanceerd maar wel heel kritisch standpunt inzake religie in te nemen en dan maar hopen dat er nog voldoende stemmers zijn die zich niet door een populist in willen laten palmen.

  happysolo
  happysolo
  Lid
  16/02/2015 - 13:44 13:44

  @Ploppo

  Wij zijn overgeleverd aan een overheid die Oost-Indisch doof is, en ons met beeldspraak willen doen geloven dat alles onder controle is, wij hebben een regering die door kiezers bedrog aan het bewind is gekomen en nu samen zelfs geen 25 zetels meer zullen overhouden. Wij hebben een overheid die beloftes maakt, om ze vervolgen niet na te komen, we hebben een overheid die denkt dat nog meer belasting heffen de oplossing zal zijn. Overduidelijk hebben wij een regering die totaal niet integer is en die de samenleving, met haar doortrapte ambtelijke top, keer op keer beduvelt. Daarnaast gaf zij de grote rovers die, mede dankzij de privatisering konden opbloeien, hier schaamteloos vrij spel. Die rovers blijven hier opvallend gevrijwaard van de rechtshandhaving. Nederland krijgt steeds meer mediterrane trekjes. Dagelijks wordt deze samenleving geconfronteerd met de absurde uitspattingen, die het rechtstreekse gevolg zijn van dit wanbeleid, omdat vrijwel altijd al vooraf vaststaat wie de rekening daarvan gepresenteerd krijgen en welke maffiosi van bovenaf schaamteloos buiten schot worden gehouden. Ik stem deze keer op de PVV, in de hoop dat hij geleerd heeft van de LPF, veel slechter kan het nooit meer worden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/02/2015 - 14:19 14:19

  @HappySolo
  Stemp jij maar op Wilders hoor. Een sterke man, dat is inderdaad wat dit land nodig heeft.
  Een alleenheerser die eens goed onkruid wegmaait zonder zich tegen te laten houden door allerlei suffe regeltjes die de boel alleen maar vertragen.
  Kijk maar naar dat andere land waar een sterke man z’n werk heeft gedaan; Rusland. Zonder democratisch geneuzel krijgt die Poetin de dingen tenminste voor elkaar. En al die slapjanussen als Merkel en Hollande dansen naar z’n pijpen want als ze dat niet doen draait ie de gaskraan dicht.
  Dat zou typisch iets zijn wat Wilders ook zou gaan doen. Als Duitsland tegenstribbelt en de goederentreinen vol met de door ons teruggestuurde gelukszoekers niet door wenst te laten… hup, dicht die gaskraan. Dan piepen ze wel anders en mogen die treinen gewoon doorrijden.
  Want dat krijgt Wilders ook zo voor elkaar; treinen die op tijd rijden! Bam, gewoon per decreet.
  Binnen 14 maanden is NL weer gewoon netjes in orde.
  Een volk, een land, een leider.

  happysolo
  happysolo
  Lid
  16/02/2015 - 15:48 15:48

  @Ploppo

  Het eerlijke verhaal van Samsom? Of de onderste steen van Mark?

  Participatiesamenleving riekt naar groen gras. ‘Samenleving’ geeft al aan dat het om iets gezamenlijke gaat, daar hoeft het participeren niet aan toegevoegd te worden. Voor mij is één keer samen al te veel.
  En dat heeft alles te maken met het feit dat samen niet bestaat.
  Het woord bestaat wel, maar in de praktijk laat het iets anders zien.
  Bent u één van die mensen die blij geworden is met het uitroepen van de participatiesamenleving, dan lach ik u niet uit. Want de schoonheid van een illusie is dat het tenminste iets geeft om in te geloven.

  Zelf ben ik een gepassioneerde aanhanger van kritiek met een humoristisch sausje, al was het alleen maar omdat een dergelijke aanpak beter aan het geheugen blijft plakken; aan het geheugen van de ander dan wel te verstaan.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  16/02/2015 - 16:04 16:04

  @happysolo
  Het woord “Participatiesamenleving ” koestert de gedachte dat je toch al met z’n allen in hetzelfde schuitje zit en dan maar beter mee kunt roeien ipv alleen maar in te stappen en mee te varen. Of erger nog, meevaren maar met je armen over elkaar gaan zitten mopperen over de gekozen koers.
  Zoiets denk ik… op zich geen slecht idee, maar over hoe je dat voor elkaar moet krijgen lopen de meningen nogal uiteen. Dat lukt eigenlijk niet zonder af en toe iemand overboord te flikkeren. Zoiets doet wonderen voor de motivatie van de rest van de tegenwerkers maar is ethisch nogal lastig goed te praten. Ziedaar het probleem.

  Wie niets van anderen wil weten moet in een hutje op de hei gaan zitten; z’n eigen spruitjes kweken en zo min mogelijk om zich heen kijken. Bij ziekte uiteraard ook niet aanbellen bij een dokter of ziekenhuis. (De Nick ‘Happysolo’ doet vermoeden dat je in die categorie valt of wil vallen. Het verbaast me dan ook dat je hier nog met anderen praat.)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN