More

  RECENTE POSTS

  Dit is de meest complete analyse van de schriftelijke verklaring van James Comey (ex-FBI) die je gaat vinden

  En dat gaat natuurlijk over Donald J. Trump en die verklaring werd gisteren voor de Senate Intelligence Committee mondeling toegelicht door de FBI baas die begin mei “overnight” werd ontslagen door diezelfde Trump.

  Voorafgaand aan die hoorzitting heeft Comey een zeven pagina’s tellende verklaring ingeleverd op grond waarvan de commissie hem beter kon bevragen en bepaalde zaken vast kon verifieren. Natuurlijk is iedereen en z’n moeder daar bovenop gedoken en tot zover kunnen zowel de rednecks pro-Trump als anti-Trump kampeerders hun eigen standpunt er min of meer mee onderbouwen.

  Natuurlijk duurt het even om de boel tot in detail te bestuderen en te wegen, want een ANP berichtje overkloppen kan iedereen wel, maar een samenhangende en volledige analyse kost net even iets meer tijd. Zo publiceerde Benjamin Wittes, best een boel aardig ingevoerd qua juridisch, staatsrecht en veiligheid, deze week een heel amusante en leesbare analyse van dat stuk van Comey. Hierrrrrr kun je zowel het stuk van Comey (dat hij aanraadt eerst te lezen) alswel zijn analyse daarvan vinden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN