More

  RECENTE POSTS

  Is dat een hele grote LEGO Wooden Roller Coaster, of ben je gewoon blij me te zien?

  Lego-fan Lunatic Sekai (z’n naam geeft het al een beetje aan), is gek op Lego en heeft geen vriendin. Zo gek, dat hij er geen enkel probleem mee heeft om 800 uur in één Lego-project te stoppen.

  Het resultaat heerst gelukkig dan ook wel echt gruwelijk hard, want in die 800 uur heeft hij zonder z’n vriendin, maar met 90.000 legosteentjes een op de El Toro Roller coaster in Six Flags Great Adventure, Jackson, New Jersey, USA gebaseerde Wooden Roller Coaster van Lego in elkaar geknutseld. Het ding is 6,5 meter lang, 1,2 meter breed, 1,4 meter hoog en in het totaal 26 meter achtbaanspoor.

  De grootste uitdaging van dat spoor was overigens nog om de rails netjes gebogen te krijgen, zodat de karretjes niet bij elke bocht ontsporen. In deze video legt Lunatic Sekai uit hoe hij dat zonder vriendin voor elkaar heeft gekregen. Dat kost hem ongeveer 15 minuten per stukje rails. Het is dan ook niet raar dat ‘ie in het totaal 800 uur aan zijn achtbaan heeft zitten klussen.

  Check hieronder een filmpje en wat foto’s van de volledige rit in de Lego Wooden Roller Coaster, die net zo kort is als een gemiddelde rit in een echte achtbaan. Voordeel van dit ding is dat je niet twee uur in de rij hoeft te staan tussen blèrende kinderen om 14 seconden in een achtbaan te zitten. Hier nog meer high-res foto’s waar zijn vriendin niet op staat van het gigantische apparaat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  joris
  joris
  Lid
  28/08/2017 - 16:32 16:32

  Als je heel goed oplet zie je het gebeuren!
  https://www.youtube.com/watch?v=fcumOe4KkWk

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN