More

  RECENTE POSTS

  IS DAT EEN BIJKANS PERFECTE SCHROEIPLEK OP JE ENORM LEKKERE LAP VLEES OF BEN JE GEWOON ENORM BLIJ ONS TE ZIEN ADAM SAVAGE?!

  Adam Savage. Mythbusters eindbaas en enthousiast uitprobeerder van dingen stort zich op een vraag die de gemoederen in de Redactiebunker al enige tijd bezig houdt.

  HOE KRIJG JE IN FUCKSNAAM EEN KEKKE SCHROEIPLEK OP JE VLEES?!

  In de brandkorst ligt namelijk de essentie van het hele vleesknagen van de BBQ gebeuren. Het voelt namelijk lekker primair, zo’n flinke lap dooddier met schroeiplekken en sap. Het hoort zo. Vroeger deden ze het ook zo. Geschroeid vlees is goed vlees. Rook je na de seks? Nee. Ik schroei. Mensen die niet van een beetje zwart houden zijn racisten. Kortom, legio redenen om er eens lekker voor te gaan zitten de broek open te ritsen en je te laten scholen door Ome Adam.

  MENEER DE GREEF heeft op deze plek vaak meningen. Met een hoofdletter M en vaak staat de GREEFLOCK ook nog eens VOL OPEN! We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/07/2016 - 13:44 13:44

  Je krijgt natuurlijk wel vreselijke kanker van al de geblakerde koolwaterstoffen.

  -Ja maar Ploppo… onze voorouders deden het ook zo.

  Die werden toch niet ouder dan 35 en zo lang gaat je dikke darm nog wel mee.
  Bovendien is ons darmstelsel al lang daarvoor aangelegd. In een tijd dat ons dieet uit fruit, noten en heel af een toe een lapje gazelle of baviaan bestond.

  cspr
  Lid
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  06/07/2016 - 16:26 16:26

  Dus wat ik begrijp is dat het pensioenstelsel pas is ingevoerd toen het eigenlijk helemaal niet meer handig was om een pensioenstelsel in te voeren?

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  cspr
  06/07/2016 - 17:26 17:26

  Klopt… maar tig jaar lang 8% van je berenvellen en vuistbijlen inleggen waar je waarschijnlijk nooit van gaat kunnen genieten was een marketingconcept dat voor een prehistorisch ABP lastig aan de man te brengen bleek.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN