More

  RECENTE POSTS

  Dit Interview met Donald Trump is het meest bizarre interview dat je ooit hebt gelezen

  Dat Donald Trump op geen enkele manier wordt gehinderd door enige bescheidenheid mag geen geheim heten, maar dit transcript van het interview dat ABC anchor man David Muir met Donald Trump had, enige dagen nadat hij was geïnstalleerd als POTUS, is met afstand het meest bizarre interview dat ik ooit heb gelezen.

  En waarschijnlijk jij ook. Ik heb serieus meerdere keren opnieuw de URL in mijn browser gecheckt om er zeker van te zijn dat ik niet per ongeluk op de site van the Onion terecht was gekomen.

  In eerste instantie gaat the Donald helemaal los op de enorme verkiezingsfraude die er gepleegd zou moeten zijn. Volgens Trump zijn er namelijk miljoenen illegale stemmen op Clinton uitgebracht. Die claim wordt overigens volledig weerlegd door PEW Research Center. Maar Trump gelooft daar niets van en gaat het “onderzoeken”:

  Let me just tell you, you know what’s important, millions of people agree with me when I say that if you would’ve looked on one of the other networks and all of the people that were calling in they’re saying, “We agree with Mr. Trump. We agree.” They’re very smart people. The people that voted for me — lots of people are saying they saw things happen. I heard stories also

  Vervolgens is het tijd om zichzelf op de borst te slaan wegens de “eclatante” verkiezingsoverwinning die hij gehaald zou moeten hebben:

  No, no. We’re looking at it for the next time. No, no, you have to understand, I had a tremendous victory, one of the great victories ever. In terms of counties I think the most ever or just about the most ever. When you look at a map it’s all red. Red meaning us, Republicans

  En het gaat maar door. De manier waarop hij zich tijdens het interview gedraagt is echt zo onvoorstelbaar bizar dat het een slechte sketch van SNL lijkt. Zo denkt hij serieus dat het bouwen van een muur (die ultiem toch betaald gaat worden door de belastingbetaler) niet alleen goed is voor de Verenigde Staten van Amerika, maar ook voor Mexico en dat zelfs de relatie tussen de VS en Mexico een enorme boost zal krijgen. Als hij daarmee doelt op een trap in de rug van Mexico, dan ben ik het met hem eens, maar echt:

  But I’m just telling you there will be a payment. It will be in a form, perhaps a complicated form. And you have to understand what I’m doing is good for the United States. It’s also going to be good for Mexico. I think it’s going to be a good thing for both countries. And I think the relationship will be better than ever before.

  LEES! DAT! INTERVIEW!

  Mocht je geen zin hebben om te lezen, dan kan je het volledige interview ook bekijken. Gewoon om er zeker van te zijn dat David Muir ons niet alsnog zit te fucken.

  https://www.youtube.com/watch?v=XRnVdgmnBHA

  (Hoe hard heerst dit eigenlijk, we moeten gaan oppassen dat de komende vier jaar niet 75% van de berichtgeving op Retecool over Donald Trump gaat. Maar met een beetje mazzel krijgen we er op 15 maart nog een dankbaar onderwerp bij)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  8 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  8 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Terra Incognito
  Lid
  26/01/2017 - 11:56 11:56

  Volgens mij had DT gewoon flink gezopen voordat het interview begon. Dat kan toch niet anders?

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Terra Incognito
  26/01/2017 - 20:16 20:16

  Ieder mens gaat tijdens zijn leven door verschillende fases van volwassenheid.
  Bij DT hebben we een voorbeeld van iemand die in de narcistisch, egoïstische fase van een vier-jarige is blijven hangen.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  26/01/2017 - 12:56 12:56

  Dat van die muur zat er aan te komen. Trump was daar altijd al vaag over als het op details aankomt. Het komt altijd terug op “They’ll be paying for it”, zonder verdere uitleg.
  Dat is simpelweg een woordspelletje. De domme achterban nam het letterlijk, maar over een tijdje stelt Trump domweg dat de migratiestroom met 80% is afgenomen en dat dus Mexico nu voor die mensen moet betalen en niet de USA. Hij vermenigvuldigt dan een willekeurig hoog aantal tegengehouden migranten met een willekeurig hoog bedrag wat deze mensen gekost zouden hebben en stelt dat zijn muur daarmee in 3 jaar is terugbetaald.

  Ziedaar de grote charme van populistische one-liners. Je kunt er uiteindelijk alle kanten mee op zolang je je maar niet laat verleiden tot het geven van details aan journalisten. Vandaar dat journalisten die blijven doorvragen ook geweerd worden.

  Het is een spelletje en ik weet zeker dat uiteindelijk veel Amerikaanse media het gewoon mee gaan spelen om te voorkomen dat alleen Fox en Breitbart nog uitgenodigd worden en zij langs de zijlijn staan. Principes zijn OK, maar als de inkomsten tegen gaan vallen kiezen ze eieren voor hun geld.

  De enige hoop is dat Trumps eigenwijze hebberigheid uiteindelijk tegen de belangen van Republikeinse senatoren in gaat. Als de handelsbeperkingen hen teveel geld gaat kosten kan Trump op impeachment rekenen. In principe is Trump slim genoeg om deze groep te vriend te houden. Belastingverlaging voor superrijken helpt al een heel eind, maar met een beetje mazzel graait hij net iets te ver en kost het hem de kop. Laten we dus hopen dat hij net impulsief genoeg is om dit te verkloten, maar net niet te impulsief om een WW3 te beginnen.

  Joost
  Joost
  Gast
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  26/01/2017 - 22:29 22:29
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Joost
  27/01/2017 - 09:36 09:36

  Die 20% is er nog niet hoor. Daar gaan ook een hoop Amerikanen niet blij mee zijn. Maar het principe blijft gelijk; Mexico betaalt niet direct voor de muur, maar bedrijven in Mexico zijn het haasje.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ds. Ploppo
  27/01/2017 - 18:07 18:07

  Sterker nog, het zijn Amerikaanse consumenten die die 20% belasting op de Mexicaanse import betalen.

  Weirdoinventor
  Lid
  27/01/2017 - 10:02 10:02

  “I called Obama and thanked him for the thought he put into this letter.”

  Had nooit gedacht dat Trump daar fan zou zijn, over dingen nadenken.

  [least important line comments]

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN