More

  RECENTE POSTS

  Internationale Vrouwendag op je Retecool

  Geen referendumpost? Nee, want het is vandaag internationale vrouwendag. Dus daar gaan we, volstrekt onbetaald, ook even wat van vinden. Tussen alle propaganda edutainment over waarom volgens uw redactie op de zesde april een volmondig JA ingekleurd moet worden op de grotemensenkleurplaat in het stemhokje gaan we vandaag dus de vrouwtjes in het zonnetje zetten.

  Zo heeft Meneer van Dale een kookpost in voorbereiding over hoe het veiligste te werken met scherpe messen (want dat multitasken is natuurlijk dikke bullshit), verder heeft Meneer de Greef een unboxing en review van diverse zwepen op het programma staan en gaat ons aller Der Webmeister eens uitdiepen hoe nu zelf de printer weer aan de gang te krijgen aan de hand van een aantal veel voorkomende foutmeldingen.

  Reet staat momenteel een parking-mod te installeren op Grand Theft Auto zodat de vrouwtjes eens fijn kunnen oefenen met fileparkeren zonder na iedere poging een schadeformulier in te hoeven vullen. Jake, met zijn 2 meter 14 daartoe het beste geequipeerd, gaat eens kijken of hij met z’n arendsogen dat zo verfoeide glazen plafond ziet. En of hij dat plafond, hulpvaardig als hij is, even een halve meter hoger kan duwen.

  Frisco mompelde op de vraag wat hij ging doen voor internationale vrouwendag “Geen idee, eentje inmetselen ofzo“, dus die slaat even een jaartje over. Global Riot kwam net de bunker binnenrennen met een lastminute toevoeging aan het programma. Blijft dus bij ons, want na de reclame begint het feest!

  Vrouwen? Who gives a fuck?!? Ja duh, wij dus. Jullie dus als het goed is ook, zeker vandaag. Wij zetten regelmatig vrouwen in het zonnetje, verder zijn we een fan van vrouwen en mensenrechten en geven we geregeld een platform waar vrouwen zich graag van hun beste kant kunnen laten zien. Educatief liken en ons de moeder sharen kan op Facebook. Mocht u meer van het slaafs volgen zijn, dan kan dat op Twitter. #nokinkshame
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN