More

  RECENTE POSTS

  Integere Van der Steur (VVD) kent wietdoden

  Onze kersverse integere VVD’er Ard van der Steur die vandaag ergens door een fantasiebaasje (koning Willem Bier) tot minister wordt geslagen heeft kennelijk een schimmig verleden. Hij kent mensen die dood gingen aan het gebruik van wiet. Hij wel. De Jellinekkliniek niet.

  In 2012 zei Van der Steur, die toen ook al een opgeblazen, hijgend pratende en pompeuze, licht zwetende, arrogante en rood aanlopende obesitaspatiënt was, op Twitter namelijk dat hij hoogstpersoonlijk mensen kent die dood gingen aan wiet.

  Nu is dit ook zo: mensen sterven aan wiet, wegens het illegale karakter van het enige plantje dat god kennelijk niet gewild had in Nederland. De teelt is illegaal, wat criminelen een reden geeft om met grof geweld de concurrentie weg te werken. Of, nou ja, ongelukken. In andere landen vindt men steeds vaker dat het plantje gewoon een plantje is, dit terzijde.

  Maar nee, Van der Steur, die vandaag uw eigenste MinJus wordt, kent dus mensen. Die gingen niet dood aan ripdeals of zo, maar aan het gebruik van wiet. Zei hij. Zwetend. Zweten is trouwens meer een signaal van xtc, speed, alcohol of coke. Van wiet krijg je voornamelijk een droge bek en dito zweetproductie. Dit ook terzijde.

  Laten wij hier duidelijk zijn: wij van de redactie zijn tegen elke vorm van volslagen los gaan op alle drugs die er te vinden zijn, vooral als we ze zelf niet kunnen vinden, maar zelfs de Jellinek geeft het Minervavriendje van Opstelten en, jawel, Demmink, ongelijk. Er zijn – door gebruik – tot nu toe NUL doden door wiet.

  Wij weten door deze waanzin niet geheel en al zeker of we liever niet Opstelten terug willen. Die was tenslotte bewezen dement. Iets waar we de 45-jarige koorbal Van der Steur nog niet van willen beschuldigen.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  15 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  15 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Frodooh
  Lid
  20/03/2015 - 15:44 15:44

  .

  E.R. Deoz
  20/03/2015 - 15:46 15:46

  Nul doden, natuurlijk, herhaal maar wat “ze” zeggen. Bij de VVD snappen ze tenminste dat de echte cijfers geheim gehouden worden door dezelfde duistere figuren die steeds maar weer VVD’ers in een kwaad daglicht zetten. Let maar op, straks komen ze nog met “bewijzen” dat Gerrit Zalm alleen bankdirecteur is vanwege vriendjespolitiek.

  behanger
  Beheerder
  20/03/2015 - 15:54 15:54

  Terwijl de hele wereld richting legalisatie schuift, worden de wetten in Nederland scherper. Je moet echt je best doen om mensen te vinden die nog ouderwets pro-war-on-drugs zijn. Knap dat dat gelukt is.

  Portugal heeft ALLE drugs al meer dan tien jaar lang geleden gelegaliseerd, zonder noemenswaardige problemen. En, ook zonder idiote illegale-achterdeur-van-de-coffeeshop-constructie. Zelfs de VS is stap voor stap aan het legaliseren.

  Waar kweken ze deze tetraploide conservatieve ministers?

  Bijzaak onder druk
  Bijzaak onder druk
  Gast
  20/03/2015 - 16:10 16:10

  Waarheid doet er niet toe bij de VVD. Als de conservatieve achterban het maar goed vind/ de gelederen gesloten weet te houden.

  Waarschijnlijk geloven ze bij de VVD echt in een complot en proberen ze zo hun vijand ‘de NL cannabis-criminelen’ een hak te zetten door een nog grotere drol dan Opstelten uit de minerva-maffia-hoed te toveren.

  Het zou de VVD-top sieren als ze het wetenschappelijke experiment van hun Utrechtse broeder zouden volgen om mijn gelijk te bewijzen: stikken in een ballonetje, het kan toch!

  wout
  wout
  20/03/2015 - 16:13 16:13

  Ik ken wel wietondoden. Wiet is vooral een manier om onzelfmoord te plegen, eigenlijk, als je dagelijks rookt.

  Bijzaak onder druk
  Bijzaak onder druk
  Gast
  20/03/2015 - 16:21 16:21

  @wout
  ondoden? welke RPG speel jij?

  wout
  wout
  20/03/2015 - 16:27 16:27

  In de tijd dat ik nog als zombie stoned rpg’s zat te spelen waren dat nog Ultima en Daggerfall. Ah, the memories… Ohnee, toch niet, die zijn in rook opgegaan.

  wout
  wout
  20/03/2015 - 16:34 16:34

  Kan zijn dat die fase duurde tot Arena, maar dat weet ik niet. Er zit nogal een gat daar.

  Weirdoinventor
  Lid
  20/03/2015 - 16:35 16:35

  Wiet helpt tegen zweten? Hoei, kan ik zo’n medicinaal pakketje krijgen?

  Bijzaak onder druk
  Bijzaak onder druk
  Gast
  20/03/2015 - 17:22 17:22
  wout
  wout
  20/03/2015 - 17:31 17:31

  Meh, volgens mij mis ik niet zoveel.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  20/03/2015 - 18:56 18:56

  Cannabis wordt vooral nog gerookt. Da’s eigenlijk het grootste bezwaar.
  Bak er iets lekkers van of los het op in een glas melk.
  Verder ga je er niet dood van (anders dan longkanker vanwege het roken) maar wordt je bij continue gebruik wel erg duf voor je omgeving. Ik ken een aantal van die gasten. Er is geen normaal gesprek meer mee te voeren. Maar ja… geen garantie natuurlijk dat ze zonder constante joint in hun hoofd wel iets zinnigs uit zouden kramen.

  Verder is van der Steur gewoon een standaard VVD-bal. Meer van het type van Baalen dan van het type Opstelten, maar wel een braller. Had iemand iets anders verwacht dan?

  horrorneefje
  Lid
  20/03/2015 - 20:02 20:02

  Het huis in de fik steken met een brandende joint in bed. Stoned als een makreel gaan autorijden. Verslikken in een stuk spacecake. Elektrokutie door gebrekkige electronica in de plantage. Onafgeschermde groeilamp per ongeluk meebewaterd en dus BOEM. Slagader open halen met je schaar tijdens het bladeren knippen, door rood rijden op weg naar de shop en geplet worden door een stadsbus…. Kan allemaal best hoor.

  Maar ik vermoed dat hij refereert aan psychoses, versterkt of getriggerd door wiet of hash, die afliepen met een zelfdoding? Dan is het misschien een idee te legaliseren, en de opbrengsten te gebruiken voor het verherterugverbeteren van de totaal – onder meer onder de VVD – wegbezuinigde systeem van sociale en psychiatrische hulpverlening, crisisopvang, etc..

  Weirdoinventor
  Lid
  23/03/2015 - 10:54 10:54

  Stoned als een makreel? Als een Steur toch wel zeker?

  Ome Mc
  Lid
  23/03/2015 - 12:25 12:25

  Hoe kan de man die last had van een cultuurshock toen hij een keer met het OV ging nou mensen kennen die wiet roken, laat staan mensen die eraan dood zijn gegaan?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN