More

  RECENTE POSTS

  Instituut Mijnbouwschade negeert Retecool WEER

  Eind maart contacteerde de jurist van het Instituut Mijnbouwschade de jurist van Retecool Juridisch. Excuses werden gemaakt, voortvarendheid beloofd. Inmiddels zijn we ruim een maand verder en die belofte blijkt van nul waarde.

  Het IMG heeft namelijk niet gereageerd op de email van 7 april, de opvolgende email van 21 april en zelfs een Whatsappbericht van gisteren blijft onbeantwoord op blauwe vinkjes staan. Kortom, Retecool kan het blijkbaar uitzoeken.

  Omdat onze jurist niet kan uitsluiten dat ook de nieuwe contactpersoon weer vertrokken is bij het Instituut Mijnbouwschade is daar nog navraag naar gedaan.

  Komt daar niet vlot een reactie op dan zal de rechtbank (die inmiddels ruim 7 weken het beroep niet tijdig beslissen in handen heeft) verzocht worden om uitspraak te doen.

  En voor een stukje motivatie naar de ambtenaar toe meteen het IMG een te betalen dwangsom in het vooruitzicht te stellen van maximaal 37.500 euro als ze niet als de wiedeweerga over de brug komen met de informatie die ze begin januari al verstrekt hadden moeten hebben. Komende week is het 20 weken sinds het verzoek, pas 16 weken overschrijding van de wettelijke beslistermijn. Het mag wel een keer.

  We houden u op de hoogte.

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  29/04/2022 - 12:25 12:25

  Pakt alvast plop en nootjes

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Reet
  29/04/2022 - 15:37 15:37

  .

  giphy.gif
  Roel Zwaar
  Lid
  29/04/2022 - 16:00 16:00

  Sehr schade dat ze niet reageren inderdaad. Al een bestemming voor het geld? Hint: OMGWTFBBQ?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN