More

  RECENTE POSTS

  Indoctrineren kun je leren!

  Dat is natuurlijk super handig in een extreem rechts land als Nederland, waar je altijd maar het menselijke standpunt moet verdedigen, terwijl je de ene racistische oneliner na de andere racistische oneliner naar je hoofd krijgt gesmeten (Groenlinkers gaan blijkbaar naar andere feestjes dan ik).

  Maar serieus, dit is dus geen verlate 1 April-grap hè, dit is een serieus initiatief van Groenlinks Nijmegen. Op 25 mei kan je in café Blixem, vanaf 19:00 de Cursus Links Indoctrineren voor Dummies volgen:

  Sta je ook wel eens op een verjaardag in dit rechtse land en dat dan de meest onaardige en soms zelfs onware standpunten langskomen? Je wil ertegen ingaan, maar ook de sfeer niet bederven. Vaak hoor je op dat soort momenten steeds dezelfde meningen. Hoe reageer je hierop en hoe kan je mensen tegelijkertijd mogelijk overtuigen van een GroenLinkse blik op zaken?

  Dus, ben je tochtig? Is het tijd om weer eens flink te lozen? Zeg maar een stukje afkalven naar demense toe? Schrijf je dan nu in bij Groenlinks Nijmegen, want met een beetje geluk kan je een stukje keiharde realiteit bij een links meisje naar binnen schuiven…

  4 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Grotesnor
  10/05/2023 - 12:23 12:23

  In mijn ervaring pareer je de praat op dergelijke feestjes het beste met een linkse directe.

  Badoem, tsssss.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Grotesnor
  10/05/2023 - 13:24 13:24

  Bij populisten: 3 x hoezee is GHB

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  11/05/2023 - 08:35 08:35

  Die cursus is bullshit, maar het komt bij mij wel voor dat ik met een groep vrienden sta die er inderdaad regelmatig nogal racistische en soms extreem rechtse opvattingen op na houden. Ik heb redelijk heftige discussies gehad met een zeer goede vriend van mij, die als gevolg nu geen gevoelige onderwerpen meer wil bespreken met mij.
  Of wil je beweren dat Nederland geen rechts land is?

  Laatst bewerkt op 1 jaar geleden door Bobbie rotkop
  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  Antwoord aan  Reet
  11/05/2023 - 10:43 10:43

  Het kan zeker nog veel gekker als je naar de rest van Europa kijkt, maar de jaren dat we links genoemd konden worden zijn toch al lang verleden tijd wat mij betreft.

  hangmat
  hangmat
  Gast
  Antwoord aan  Bobbie Rotkop
  11/05/2023 - 11:20 11:20

  geen idee hoe er in de rest van de wereld gedacht wordt zeker?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN