More

  RECENTE POSTS

  Ik heb twijfels over België

  België, ze weten daar het begrip bunkerharde totaalmongool steeds op een verfrissende, enthousiaste wijze op te rekken en nieuw leven in te blazen.

  Er is geen land ter wereld dat zo vrolijk van totale clusterfuck naar totale clusterfuck huppelt als het compleet uit zijn voegen mongolende landje gevangen tussen Frankrijk en Nederland in. Begrijp me niet verkeerd, wij van jouw Retecools komen er graag. Je hebt er wijven en vlees, de seks is er geil en spontaan als een stel dronken josti’s in een busje met beslagen ramen. En men praat daar een schattig taaltje dat de eerste twee albums van BLØF (neem ik An en Eefje als besluit?) intelligent en coherent doet klinken. En toch bekruipt me af en toe het gevoel dat ze daar collectief niet alle stickertjes op het zelfde velletje hebben zitten en tijdens het naar binnen schuiven van een stel fritten met het kwijl uit de kauwla druipend maar wat aanklooien. Want het verkrachten van een vrouwelijk mensdier is nu wel heel makkelijk, daar in fucking België.

  Een 33-jarige Gentse lokale radiopresentator die beschuldigd werd van verkrachting van een vrouw tijdens een uitzending, heeft van de Gentse correctionele rechtbank de gunst van de opschorting gekregen.

  Hé, wat?!

  De man werd schuldig bevonden maar de rechtbank aanvaardde dat het “niet om een brutale verkrachting” ging maar dat de man “de signalen van de burgerlijke partij verkeerd interpreteerde”, motiveerde de rechtbankbankvoorzitter.

  Oh, ok. Niets aan het handje dus? Nou, nee…

  De beklaagde raakte “dermate opgewonden dat hij het slachtoffer zonder toestemming penetreerde”, aldus de rechtbank.

  Daar kom je dus mee weg in België. Door stug vol te houden dat je het helemaal niet zo bedoelde. Werkt echt als een malle. “Nee, edelachtbare. Ik was mijn manneke pis in de grot van Hanneke te pompen en ze riep wel dat ze dat als niet enorm positief ervoer, maar ik was bevangen door mijn eigen beeld van de realiteit waarbij ik geen aandacht meer had voor de duidelijke grenzen getrokken door de burgerlijke partij (Hanneke, en haar grot).

  Oh, en alsof de WTF nog niet dik over de 9000 zat, dit alles vond plaats tijdens een uitzending. Ga naar huis België, je bent dronken.

  De enige positieve draai die aan deze epische clusterfuck te geven is, is dat we nu niet lang hoeven wachten op boze haatclown Greet W. Die gaat nu ongetwijfeld oproepen tot het preventief opsluiten van alle radio DJ’s omdat die niet met hun klauwen van onze mokkels af kunnen blijven. Scheelt jou weer het luisteren naar de Top 2000 straks. Wij gaan ondertussen met een busje pepperspray naast de radio zitten en ons afvragen hoeveel kinderen en bejaarden we in België kunnen doodrijden terwijl we ons naar het volgende Reetdactie-uitje spoeden. En er mee weg kunnen komen. We zetten in op veertien.

  @MENEERDEGREEF vindt wel vaker iets van dingen die zich buiten de invloedssfeer van 020 afspelen. Zoals hier. En hier. Ook houdt hij van een trucje op z’n tijd. Ook altijd lachen met Retecool? Like ons de moeder op Facebook. Thanks boyo.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Brinkmeister
  04/02/2016 - 10:07 10:07

  Dus zij kwam vrijwillig naar de studio? En ze hadden al af en toe gechat? Wat een hoer, eigen schuld.

  Alpha Kenny Wun
  04/02/2016 - 10:55 10:55

  Zou dit ook opgaan als een man per ongeluk in Antwerpen in de Red & Blue terecht komt?

  biermeester
  04/02/2016 - 11:37 11:37
  E.R. Deoz
  04/02/2016 - 20:13 20:13

  Dat moet toch wel recht gezet worden in hoger beroep? Als die rechter ook hierin meegaat, dan is België echt wel toe aan een Nederlandse bezetting.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN