More

  RECENTE POSTS

  Ik ben niet te oud, want ik ben er

  Volgens mij was ik in het debat van zo-even glashelder. Ik heb het gedaan naar vermogen, al is dat kennelijk niet bij iedereen zo overgekomen. Maar als u mij vraagt waar het debat zoal over ging dan ben ik bang dat ik u dat zo niet uit de doeken kan doen. Wellicht dat u het even zou kunnen vragen aan die vriendelijke meneren hier achter mij gezeten die mij al de hele middag briefjes hebben aangereikt met allerlei tekstjes die ik heb voorgelezen. Nee, niet die meneer met die witte jas; die brengt mij zo dadelijk naar terug naar het busje voor. Dat is toch zo hè, meneer met de witte jas? Nou, u ziet het. Maar als u mij nu zou willen excuseren, want ik moet dringend naar het toilet.

  Aldus Opa Ivo, nadat hij was vergeten waarom hij zonder tussenkomst van de rechter paspoorten wilde kunnen ontnemen.
  parkeerplaats-rollators

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  I'll offend you!!!
  I'll offend you!!!
  Gast
  05/09/2014 - 17:00 17:00

  Hier reet! Geen idee of je zonnen Slider hebt maar je hebt wel WP en enen template sinds je die Wolf hebt [s]laten inslapen[/s] afgemaakt.

  http://wptavern.com/critical-security-vulnerability-found-in-wordpress-slider-revolution-plugin-immediate-update-advised

  I'll offend you!!!
  I'll offend you!!!
  Gast
  05/09/2014 - 17:02 17:02

  En OT; Opstelten en zijn ministerschap zijn op zoveel manieren compleet onbegrijpelijk dat het schuim alweer op de lippen staat hier. Heel enge en nare man.

  Reet
  Beheerder
  05/09/2014 - 17:16 17:16

  Nope heb die slider niet

  Puh!
  Redacteur
  05/09/2014 - 17:38 17:38

  Opstelten is net als die irritante scootmobilers die midden op de weg rijden met een blik van: “Niks opzij gaan! Ik heb de oorlog nog meegemaakt, jochie!”

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN