More

  RECENTE POSTS

  How to be a Billionaire, Trump style

  The Donald had een succes nodig om weer wat op te klimmen in de peilingen.

  Nu had ie ooit eens boek bij elkaar gepend. Moddervette kudos dat de comb over gorilla überhaupt schrijven kan, maar daar gaat het nu niet om. Nee, er was een probleem met dat boek, zeker voor een daddy self made man als Donald Trump: niemand wilde het lezen.

  Het zou helpen voor zijn verkiezingscampagne als dat boek wat beter werd verkocht. En dat werd het: in korte tijd werden er een flink wat exemplaren gered het van de ramjs. Woohoo USA! De glans die van dit succes afstraalde dimde toch een beetje toen bekend werd dat er $50.000 aan campagnegeld voor afgeboekt (seth) is. Het is niet verboden en past prima in het pragmatische Trumpiversum, maar wat een sneue schnickel ben je dan zeg.

  Na de hotelbijbel is het nu het best verkochte boek wat niemand gelezen heeft. Ook Kopon? De nieuwste druk is te krijgen onder de titel
  Great Again: How to Fix Our Crippled America.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  29/08/2016 - 12:37 12:37

  “Moddervette kudos dat de comb over gorilla überhaupt schrijven kan”

  Dat is nog geen zekerheidje. Het zou niet de eerste keer zijn dat hij een boek voor zich heeft laten schrijven.

  Overigens heeft Harry Mens (“Als een Mens iets wil”, oplage 100.000) zich destijds van een vergelijkbare tactiek bediend. Elke studievereniging kreeg gratis 500 exemplaren opgestuurd (“sponsoring”), als je ff een briefje aan Harry schreef.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN