More

  RECENTE POSTS

  Hond Nio sloopt stempas, wegens domme eigenaar

  Enschedeër Erik van Bommel is boos. Op zijn hond Nio én op de gemeente. Waarom? Hond Nio, de hond van Erik van Bommel, vrat de stempas op zoals u vroeger zei dat de hond dat met uw huiswerk deed. En hij kreeg 18 uur voor het openen van de stemlokalen geen nieuwe. De Retecool sprak met de hond; Nio, dafoq?

  Kijk, meneer Retecool. Ten eerste schrijf je ‘Neo’ als ‘Neo’. Niet als ‘Nio’, dus ik wist al dat mijn baas een mongool alsdan totaaldebiel is. Buiten dat, snapt hij ook niet dat er elke dag mensen dingen door de brievenbus duwen en ik hem wil beschermen. Vooral tegen folders van politieke partijen, want kennelijk is baasje daar te dom voor. Maar hey, ik blaf elke dag.

  ‘Call me mr. Anderson’

  Leg dat even uit, Nio

  Ik heb liever dat u ‘Neo’ schrijft. Want die werd gespeeld door John Wick.

  ‘My! Name! Is!@ John!, Say Neo one more time, motherfucker!’

  Prima Neo, maar leg uit.

  Nou, meneer Retecool. De postbode hier kan dus lezen. Anders zou hij de postcodes niet kunnen lezen. Ik ben een hond, dus vergeef me als ik mijn BLAFBLAF GRRRRR beter doe dan de meeste PVV‘ers hun Nederlands. Ik doe  mijn best, meneer Retecool. En soory dat ik net iets uit uw broekspijp hap.

  Zelfs toen de wereld nog zwart-wit was.

  Geeft niet, editten we er wel uit. Ga door.

  Nou die BLAFBLAFBLAFIKBIJTJEINJESMOEL komt dus elke dag langs. En de kinderen van mijn baas willen geen huiswerk doen, omdat Geert ze toch afschrijft zolang ze nog niet mogen stemmen. En ik hoorde dat de baas PvdA wilde stemmen, dus dat is al helemaal triest.

  ‘We’, zelfs.

  Waarom?

  Omdat Diederik lekkerder blaft dan Lodewijk. Is een taaldingetje.

  ‘Kef! Kefkefkef!’

  Dat weten wij dan weer niet, wij spreken mens.

  Echt, meneer Retecool? Want de laatste keer dat ik en de vakbond van honden keken, waren jullie niet geheel en al humaan bezig, met je mens. We keken PvdA hoor. Eerlijkheidshalve keken we eigenlijk alleen PvdA, want die hebben 171  lijsttrekkers. We zijn honden. Gewend aan één baas. Dus 171 kandidaten leek ons reetsniffelend te gek.

   

  ”Reetsniffelend’ is geen woord, Retecool.’- Ter illustratie: WEL!

  Daarom gaan we vandaag toch stemmen?

  Ja, u wel. Mijn baas niet. Want die bescherm ik te allen tijden. Ook tegen zichzelf. Hij wilde voor PVV, maar ging ineens voor de PvdA. En dat was onacceptabel.

  Foto: onacceptabel

  Dus honden hebben gelijk als ze je huiswerk opeten?

  De honden uit mijn netwerk wel. En elke hond die je stempas opvreet heeft een agenda.

  ‘Net als katten, maar die plannen alleen wanneer ze je vermoorden en hoe langzaam…’

  Daar willen wij graag later meer over horen.

  No fucking way, mens. Katten en honden hebben strikte afspraken over apen als jullie. Wees blij dat je de deur uit komt. Ga weg, mens. En vergeet wat je hoorde.

  ‘Wij hebben het te druk voor je, hooman. Ga weg.’
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN