More

  RECENTE POSTS

  Homoseksualiteit Is Een Verslaving Volgens De AIVD

  Johan van Vreeswijk, officier van justitie, kon aan de slag bij de Europese politiemissie in Afghanistan in een hoge internationale vertrouwensfunctie. Maar de AIVD heeft daar een stokje voor gestoken omdat hij in 2007 bevriend is geraakt met een islamitische homoseksueel uit Bali en dat mag blijkbaar niet van de AIVD, hosmo. Van Vreeswijk werkt al jaren internationaal in hoge functies en wordt daarom elke vijf jaar aan een veiligheidsonderzoek van de AIVD onderworpen. Van Vreeswijk vertelde de AIVD over zijn vriendschap met de man in kwestie en dat was voor de AIVD reden om geen clearance voor van Vreeswijk te geven, met als reden dat ze geen samenwerkingsverband hadden met de lokale geheime dienst waardoor ze geen informatie over de bevriende man konden aanvragen. Volgens van Vreeswijk is dat bullshit en voert de AIVD een hetze tegen homoseksuelen. Zo wordt de homoseksualiteit in het veiligheidsonderzoek naar van Vreeswijk genoemd onder het kopje “verslaving” en ben je voor de AIVD alleen betrouwbaar wanneer je heteroseksueel bent en getrouwd bent met een partner uit de Europese Unie. De rechtbank Zeeland-West-Brabant in Breda heeft overigens geoordeeld dat van Vreeswijk ten onrechte is uitgesloten voor de functie, maar daar gaat de AIVD tegen in beroep. Wij zitten hier in de redactiebunker even heel hard te WTF-en.

  “Ah, dus u heeft hosmo…”
  secretservice

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  zeehond
  07/10/2014 - 16:08 16:08

  tha fuck…

  behanger
  Beheerder
  07/10/2014 - 17:48 17:48

  En ik maar denken dat we sinds Alan Turing wel wat volwassener zijn geworden met zijn allen. http://en.wikipedia.org/wiki/Alan_Turing#Government_apology_and_pardon
  Maar dat is dus niet zo.

  Voor Alan gold ook: Hij heeft homo, dus hij heeft contacten met andere mannen. Dus hebben ze geheim agenten op hem afgestuurd, die een affaire met hem begonnen en dan probeerden of hij informatie losliet. Ze hebben hem hormonen gegeven, om te kijken of ze hem konden ontdoen van zijn seksuele driften. Alan pleegde zelfmoord, maar was in feite al geestelijk vermoord.

  Wat is het gevaar van mannen die op mannen vallen? Mannen hebben, in tegenstelling tot vrouwen die alleen in de keuken komen en verder geen weet hebben van wat hun mannen uitvoeren buitenshuis, ook hun banen en belangen. Vrouwen niet. Mocht zo’n man iets tegen zijn vrouw vertellen, dan heeft zij toch geen collega’s om informatie aan door te brieven.

  Dus wat aan de oppervlakte anti-homo lijkt, is in feite een enorm bekrompen idee over vrouwen. Is de AIVD zo’n mannenbolwerk?

  wout
  wout
  08/10/2014 - 00:37 00:37

  Het is wel maar één kant van het verhaal. Lijkt me sterk dat de AIVD deze man tegenwerkt vanwege zijn homoseksualiteit, maar pak-m-beet J. Demmink niet (afgezien van de vermoede pedoseksuele handelingen is de man openlijk homoseksueel). Er zal dus wel meer spelen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN