More

  RECENTE POSTS

  Homo is niet Retecool volgens Kenia

  En om dat standpunt kracht bij te zetten, ga je in het Oost-Afrikaanse land zomaar voor 14 (!) jaar de bak in, mocht er aangetoond worden dat je homo hebt.

  Nu denken jullie natuurlijk dat het aantonen van homo best moeilijk is, dus dat het wel zal los lopen met 14 (!) jaar zeepjes rapen in een Keniaanse douche, maar dat doet het dus niet. Een rechter uit Mombassa heeft in namelijk in zijn oneindige wijsheid besloten dat het okay is om een anaal onderzoek uit te voeren op mensen die verdacht worden van homo. Want, zo zegt de rechter in kwestie, er is geen enkele andere manier om aan te tonen dat de verdachte al dan niet homo heeft.

  A Kenyan High Court has upheld the use of anal examinations to determine sexual orientation despite arguments that the procedure amounts to torture and degrading treatment

  Maar dat niet alleen, ook ziet de rechter er geen enkele manier vernederend of een schending van privacy en/of recht op vrijheid:

  I find no violation of human dignity, right to privacy and right to freedom of the petitioners

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  24/06/2016 - 13:06 13:06

  Misselijk makende achterlijkheid

  Hoofdmeester
  Antwoord aan  Chubbychaser
  24/06/2016 - 15:26 15:26

  Het is Afrika, daar blijft de achterlijkheid bijzonder groot. Geloof in medicijnmannen, heksen, albino’s met speciale krachten…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN