More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Woensdag Gehaktdag – EZG – Rellen In De Hel

  Het is tijd voor een stukje synergie, aldus de paarse broek die we net de bunker weer uitgeschopt hebben. Deze post was een oefenwerkje tijdens de workshop “synergie naar de lezers toe”. Hierna doen we dit dus nooit meer. Hollandse Hits verwerken in de Woensdag Gehaktdag.

  Niet dat het meeste qua muziek in de woensdag gehaktdag niet al Nederlands was, maar deze is ook Nederlandstalig en met rap erin. We hebben namelijk laatst al Yellow Claw met Thunder in de RCLNM, maar dit keer gaan we vol gestrekt erin met een dot lijpe mocro flavour.

  Vandaag is EZG (Even Zonder Grappen) aan de beurt. Giuliano Parinussa voor z’n moeder, al schijnt hij het niet boemlauw te vinden als je daar grappen over maakt. Hij komt uit Vlissingen maar woont in Utrecht. Giuliano wil dus rellen, zuipen en snuiven want in de hemel is geen hardstyle. Nog afgezien van de juistheid van de kennis waarop zulkse stellingen gebaseerd zijn is de vraag of in de hel wel hardstyle zou zijn. De hel moet immers niet leuk zijn aldus het grote sprookjesboek en hardstyle is dat wel.

  Het is zo jammer dat EZG tussen de beukende beats door op ritme loopt te praten. Dat was echt nergens voor nodig. Wat zegt u? Meer of minder minder minder?

  Beukplaten, lekker! Dat doen we overigens al een tijdje. We doen wel meer muziek overigens. Ons “Je moet je muil houwe” toeroepen kan op Twitter, je favo stuiternummertjes delen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wtrdk
  Lid
  18/01/2017 - 11:33 11:33

  Boeiend! Wat zou er in zo’n hoofd omgaan?

  Bismarck
  18/01/2017 - 13:39 13:39

  Ach, beter dat ze wat in de weer zijn met een clipje schieten en autotune dan dat ze de daad bij het woord voegen denk ik dan maar. Een soort bezigheidstherapie voor pubers met teveel vrije tijd, waar de jijbuis niet allemaal goed voor is.

  Sjofels de Pofels
  19/01/2017 - 15:11 15:11

  ja sorrie heur maar hardcore is toch wel echt dood onderhand.
  ow is het hardstyle? ook dood!

  Deze clip is pas hilarisch:
  https://www.youtube.com/watch?v=_9L3j-lVLwk

  Williez
  Williez
  Gast
  Antwoord aan  Sjofels de Pofels
  04/02/2017 - 15:13 15:13

  Wat vooral dood is, is retcool blijkt wel… jammer, 13 jaar geleden had het nog wel potentie…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN