More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Steffan de Kust – Draai Je Om

  Welkom bij een nieuwe week en dus een nieuwe maandag! Dan kunnen we nu Steffan de Kust even over de pijnbank trekken. Want godallejezus, da’s niet best Steffan.

  En dan hebben we het nog niet over de oliedomme spelfout in je naam, maar richten we onze pijlen alleen op je volstrekt van kwaliteit ontdane Hollandse hit. Het is anders, net als tegelijkertijd ebola en aids krijgen “anders” is. De promotor Rood-Hit-Blauw zegt er dit over:

  “Het complete team van Steffan de Kust, bestaande uit producer & tekstschrijver Kees Tel, Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, plugger Dennis van der Kraan en clipregisseur Pascal Verlinden, is ervan overtuigt [sic] dat hij met z’n nieuwe single ‘Draai je om’ een bijzondere sound in Nederland heeft geïntroduceerd. Met deze opvallende Balkan muziekstijl wil hij zich onderscheiden ten opzichte van andere producties.”

  Nou, ons heb je nog niet overtuigt. Als Balkansound wil zeggen dat je rijmelarij van het niveau “dronken kleuter” waarbij meermaals je woorden er bijna doorheen moet rappen omdat het gewoon niet past op de maat, combineert met een clip die zo inhoudsloos is en dan ook nog alle filters van Windows Moviemaker meegekregen heeft, dan trekken wij graag een nieuw ijzeren gordijn op. Nog liever 14 Staatsliedenbuurtshootings met doorgedraaide Joego’s dan dat je hier mee doorgaat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Reet
  Beheerder
  15/04/2019 - 10:48 10:48

  “De-allermooiste dat ben jij” loopt lekker Steffan… Ik denk dat ze op de Balkan een prima oplossing hebben voor dit soort rommel. Iets met schoenen van beton.

  Bismarck
  Antwoord aan  Flepz0r
  15/04/2019 - 22:25 22:25

  Hé, jullie rijmen al zeker zo goed als Steffan.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/04/2019 - 11:22 11:22

  Godneukende tyfus… daarom kwam er dus geen luchtsteun in ’95..

  ludtvski
  ludtvski
  Gast
  16/04/2019 - 11:24 11:24

  dit is toch niet serieus?
  dit is een sneaky teaser voor iets dat nog ooit viraal moet gaan
  maar dit is niet zo bedoeld, toch?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN