Welkom bij een nieuwe week en dus een nieuwe maandag! Dan kunnen we nu Steffan de Kust even over de pijnbank trekken. Want godallejezus, da’s niet best Steffan.

En dan hebben we het nog niet over de oliedomme spelfout in je naam, maar richten we onze pijlen alleen op je volstrekt van kwaliteit ontdane Hollandse hit. Het is anders, net als tegelijkertijd ebola en aids krijgen “anders” is. De promotor Rood-Hit-Blauw zegt er dit over:

“Het complete team van Steffan de Kust, bestaande uit producer & tekstschrijver Kees Tel, Ronald Visch van platenlabel Rood-Hit-Blauw, plugger Dennis van der Kraan en clipregisseur Pascal Verlinden, is ervan overtuigt [sic] dat hij met z’n nieuwe single ‘Draai je om’ een bijzondere sound in Nederland heeft geïntroduceerd. Met deze opvallende Balkan muziekstijl wil hij zich onderscheiden ten opzichte van andere producties.”

Nou, ons heb je nog niet overtuigt. Als Balkansound wil zeggen dat je rijmelarij van het niveau “dronken kleuter” waarbij meermaals je woorden er bijna doorheen moet rappen omdat het gewoon niet past op de maat, combineert met een clip die zo inhoudsloos is en dan ook nog alle filters van Windows Moviemaker meegekregen heeft, dan trekken wij graag een nieuw ijzeren gordijn op. Nog liever 14 Staatsliedenbuurtshootings met doorgedraaide Joego’s dan dat je hier mee doorgaat.

5

Reaguur dan!

Gewoon even inloggen om te reaguren
avatar
Plaatjes
 
 
 
Audio en Video bestanden
 
 
 
3 Reacties
2 Reacties op reacties
0 Volgers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
5 Comment authors
ludtvskiBismarckToxteth O'GradyFlepz0rReet Recent comment authors

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Reet
Eindbaas!

“De-allermooiste dat ben jij” loopt lekker Steffan… Ik denk dat ze op de Balkan een prima oplossing hebben voor dit soort rommel. Iets met schoenen van beton.

Toxteth O'Grady
Eindbaas!

Godneukende tyfus… daarom kwam er dus geen luchtsteun in ’95..

ludtvski
Master Blaster
ludtvski

dit is toch niet serieus?
dit is een sneaky teaser voor iets dat nog ooit viraal moet gaan
maar dit is niet zo bedoeld, toch?