More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag: Saskia & Rutger – Vrienden

  We starten de week muzikaal goed door even twee artiesten van het hoogste niveau in het zonnetje te zetten: Saskia & Rutger. Tenminste, als je denkt dat het hoogste niveau ooit is bereikt toen de slide resonator gitaar en een synthesizer werden geintroduceerd in de Nederrrrrlandse popmuziek. En je verwachtingen verder ook niet al te hooggespannen zijn.

  Tevens moet je wellicht niet al te kritisch zijn op de zangkwaliteiten, al zijn er natuurlijk verschillende sterren in het verleden tot grote hoogte gestegen zonder in die richting bijzonder veel bij te dragen aan de culturele welstand van ons muzieklandschap. Die moesten het dan wel meestal van hun uiterlijk hebben…

  Kijkt u deze week daarom naar Saskia & Rutger, die zich – speciaal voor de videoclip – in het museum van de Koninklijke Marechaussee hebben verschanst. Op de vraag wat de marechaussee hier zelf van vindt, wilde een woordvoerder geen commentaar geven.

  Bonus: let u ook op de prachtige inhoud van de tekst! Die is overigens niet door de artiesten zelf geschreven, maar je moet natuurlijk ook niet alles hoeven kunnen in het leven.

  https://www.youtube.com/watch?v=p0hYoyjzRj0

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN