More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Rudy de Wit – Zin In Een Feestje

  Overdaad schaadt. Dat leerde ons mam ons altijd. Iedere dag overdadig vlees op de BBQ hengelen is bijvoorbeeld best lekker, maar na zo’n week OMGWTFMEATFEST in Frankrijk begin je zelf op een rollade te lijken. Een modieus geklede rollade, maar een rollade.

  Zo is het in deze Hollandse Hits Maandagclip ook ten aanzien van de “entourage” van professioneel natnek Rudy de Wit. Een wit cocktailjurkje staat in de juiste setting smaakvol en netjes. Zeven op een rij waarvan enkele de getailleerde versie niet gekocht hebben op een verlaten kade ziet eruit alsof je voor 14 euro wat overbetaalde stuiverhoeren op de kop getikt hebt.

  Geen stuiverhoeren
  Geen stuiverhoeren

  Vervolgens een shot met het hoofd van Rudy de Wit in beeld, vermoedelijk vanuit een auto, met te veel licht op z’n porem waardoor hij z’n varkensoogjes amper open kan houden, waarbij hij met net iets te veel enthousiasme de nadruk legt op “gas erop”.

  Aansluitend komen de ingehuurde zaadcontainers weer in beeld, bewegend. Een lalalala hier en daar. Dan trekt Rudy een soort imitatieleerjackje aan en staat alleen op de kade te zingen. Z’n gezicht is rood en hij knijpt met z’n ogen. Boze tongen beweren dat dat pepperspray is. Afsluitend (de tweede helft van de clip) is in een soort braakneigingen en oogebola opwekkende ruimte met knipperende lichten met veel lalala en voornoemde zaadcontainers. Had ik al gezegd dat je hoofdpijn krijgt van de knipperende lampen? Vermoedelijk om die stuiverhoeren in een trance te houden. Mocht u zich afvragen, waar ken ik dat deuntje toch van?

  “Voor deze single werd i.s.m. Rudy’s vaste producer Harald Queens de oude Boney M. hit “I See A Boat On The River” onder handen genomen en in een typisch Rudy de Wit jasje gegoten.”

  Nu draait Boney M zich dus in z’n urn om.

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN