More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Robby – Mijn hart gaat boem boem boem

  Belgie. Sommigen zeggen “doe maar”, anderen zijn er geen fan van, maar feit blijft dat ze intellectueel gewoon wat achterlopen. Muzikanten. Sommigen zeggen “boeiuh”, anderen zijn fan, feit blijft dat ze dingen uit hun leven aangrijpen om liedjes over te maken. Nu het samenspel tussen deze twee feitjes, levert ons op de Hollandse Hits Maandagzanger van deze week, Robby met “Mijn hart gaat boem boem boem”, die met dit “heerlijke uptempo nummer een hele nieuwe commerciële weg ingeslagen” is. Waarbij u commercieel mag vertalen als volstrekt onverkoopbaar.

  Deze reservekuifje komt er blijkens dit nummer achter dat hij een hartslag heeft. Althans, meer diepgang hoorden we niet. Dat hij er uitziet als een volvette kwarkbol, een stem als een ontplofte zitzak heeft en het mormel dat hij achternaloopt een Suzuki Vitara kapsel heeft alsook een kop waar ze in Guantanamo gevangen mee aan het praten krijgen, houden we nog even onder de pet, alsook het puntje dat om van een “hitsingle” te kunnen spreken het niet voldoende is dat je moeder je cd gekocht heeft. Sowieso CD. Zelfs Blues doet tegenwoordig aan downloads.

  Maar Robby dus, die geen traceerbare website heeft en toch het type bargast is die het moet hebben van openingszinnen als “does this smell like chloroform to you?”, zingt over de platgeslagen schelvis, met x-benen en laarzen die in bepaalde delen van de wereld ook als anti-conceptie werken, die ook figureert in de clip op zwoele wijze “haar lippen vol passie, ze was haast niet te weerstaan” en “ik keek in haar ogen en voelde toen iets“. OVER WELK WIJF HEB JE HET DAN? WANT HET DICHTSTE DAT DE PASSIE BIJ HAAR LIPPEN IN DE BUURT KOMT IS ALS JE DAT MORSIGE BLAADJE BIJ DE SIGARENBOER OPHAALT EN TOT DE NIETJES IN D’R KAUWLA FROT. En je voelde iets. Ja. PIJN. EN HAAT. EN ANDERS MOET JE JE SERIEUS GAAN AFVRAGEN WAAROM JOHNNY DE MOL JE IEDER SEIZOEN IN Z’N PROGRAMMA WIL HEBBEN.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  26/10/2015 - 15:21 15:21

  Ik LOLde toch wel echt bij “does this smell like chloroform to you”. Verder met een zak over zijn hoofd zou ik hem wel doen.

  chicktastisch
  chicktastisch
  Lid
  26/10/2015 - 15:34 15:34

  als dat meisje met haar kek opgeknipte pony niet wil dan wil ik robby!!!!! dat wordt de beste beurt van mijn lev0n!!!! daarna zal ik robby satanistisch offeren want dat is het beste voor iedereen!!!!

  toedels * hartjes

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN