More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Richelle van Ling – Ik Hou Je Hier Vannacht

   

  Hartelijke maandag! We komen de eerste dag van de nieuwe week vergallen en hebben daarvoor Richelle van Ling meegenomen.

  Ze heeft al een imposante carrière met kneiters als Toch zal ik lachen als je gaat en Waar Heb Jij Zo Kussen Geleerd en deelname aan The Voice Of Holland. Nu denkt u misschien, dat klinkt wel net zo succesvol als Daisy Talens. Nou, maar ze mist wel een aantal dingen die La Dees wel heeft, want Richelle loopt niet weg met een volle Hollands Hits Bingokaart.

  Naast het ontbreken van zichtbare tokkietattoo’s heeft Richelle wèl dagelijks conditioner in d’r pornopermanentje en houdt ze het een beetje piano qua het plamuurgebeuren. De clip zelf heeft zelfs enige diepte, er staat een piano in en een spijlenbed, je zou het op punten zelfs smaakvol kunnen noemen. Gelukkig redt de inhoud van het liedje ons, want godallejezus wat is dat een taffesslecht nummer. Het lijkt erop alsof ze een soort stroboscooptia heeft, want de woorden komen er in brokjes uit en de samenhang is ver te zoeken. En dan hebben we nog niet naar de tekst geluisterd. En ook die is kut. Het is een soort Last Christmas vibe, maar dan mèt neuken en zonder sneeuw. En ze heeft vermoedelijk problemen met loslaten, luister zelf maar.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  15/07/2019 - 11:10 11:10

  Toch zou ik haar doen.
  Ik hoop wel dat ze haar orgasme langer vast kan houden dan de toon in haar zingen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN