More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Richard Craane – Laat ze maar praten

  We hebben afgelopen vrijdag zanger Richard in het zonnetje gezet. Want wat een dijk van een artiest. Maar ook vandaag kunnen we een puik nummer van hem presenteren. Wat een enorme rasartiest. En waar ik enorme zei bedoelde ik waanzinnige, waar ik ras zei kut en waar ik artiest zei mongool. De tering. Mocht u zich afvragen wat het juiste moment is om brandende hooivorken uit het vet te halen om daarmee iemand in het gezicht te schieten, dan is dat dit moment.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  21/07/2014 - 19:45 19:45

  Schieten met een hooivork?

  HOE…MOET…IK…

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  21/07/2014 - 22:10 22:10

  OMG! weer 30 seconden van mijn leven verspild

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  22/07/2014 - 14:17 14:17

  Ik ga lekker dansen!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN