More

  RECENTE POSTS

  Hollandse Hits Maandag – Ramona Disseldorp – Regen van geluk

  Volgens sommige online bronnen wordt de edele Japanse sport van het ongenegeerd in teamverband serieel ondervlokken van een vrouw “warme lenteregen” genoemd. Je zou het prima, mits de voornoemde vrouw of vrouwen die zich aan de ontvangende zijde van het onderhavig ondervlokken bevinden daar genot uit onttrekken, een “regen van geluk” kunnen noemen.

  Wie in ieder geval niet -die- betekenis aan de zin “regen van geluk” verbonden heeft, voor zover wij weten althans, is Ramona Disseldorp, trotse zilvermedaillewinnares van het open Apeldoorns kampioenschap voorhoofdsholte 2016.

  Verder beschikt Ramona over zwarte band rondingen. Bijvoorbeeld een borstpartij waar, ware het een stadsbus, “pas op, zwenkt uit” op had kunnen staan. Ze neemt een clip op in wat lijkt op het stadspark in Apeldoorn (u weet, in de binnenstad), heupwiegend naast een glimmende trike, zittend bij een gietijzeren hek en voor een enorme buitensquirter fontein.

  Wat zo bijzonder is aan dit lied is dat het niet het gebruikelijke gouden HHM-stramien volgt. U kent het wel. Rijmelarij van het niveau lik-mijn-kermisoverhemdje. Dit lied is onnavolgbaar. Alsof je luistert naar de liefdesbaby van Spinvis, Blöf en een mimende indieband uit Zuid-Ossetië. Probeer het maar. Klik op de play-knop en zoek de lijn.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  21/09/2020 - 16:45 16:45

  Niet mijn meest trotse fapje

  Reet
  Beheerder
  21/09/2020 - 16:50 16:50

  “Cro-magnonmens blijkt niet uitgestorven”

  MadDieu, drukt zijn snor
  Antwoord aan  Reet
  21/09/2020 - 19:30 19:30

  Op een gebalanceerde fiets kun je heupwiegend het evenwicht bewaren.
  Als je een trike nodig hebt ben je dichter bij een Darwin-award dan je denkt.

  Der Webmeister
  Beheerder
  21/09/2020 - 17:30 17:30

  Nadat straks heel Nederland via het Corona vaccin is geinjecteerd met Bill Gates z’n Nanochips, dan lopen we allemaal met zo’n buitenproportioneel voorhoofd rond.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Der Webmeister
  22/09/2020 - 10:14 10:14

  #vaccinatievoorhoofd

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN